Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Περιφέρεια Αττικής προς Ντ. Μπακογιάννη: Ας μας υποδείξει μια Περιφέρεια που "λάμπει" δια των παρεμβάσεων στο προσφυγικό

Απάντηση στο σχόλιο της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, πως η Περιφέρεια Αττικής είναι ουσιαστικά απούσα στην προσφυγική κρίση, εξέδωσε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου:

Με έκπληξη και απορία
πληροφορηθήκαμε τη δήλωση της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη σχετικά με δήθεν «απουσία» της Περιφέρειας Αττικής από την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Η δήλωση αυτή μαρτυρά ασύγγνωστη άγνοια, προερχόμενη μάλιστα από μία πολιτικό που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση της Δημάρχου Αθηναίων.

Η Περιφέρεια Αττικής από την πρώτη στιγμή ενήργησε στα όρια των αρμοδιοτήτων της, δίνοντας προτεραιότητα στην άσκηση υπεύθυνης πολιτικής απέναντι σε ένα ζήτημα εθνικής σημασίας - ενδεικτικά, αναφέρουμε τη συνδρομή της Περιφέρειας στον Ελαιώνα, στο Ελληνικό, στο Παλαί, στο λιμάνι του Πειραιά, στα διεθνή fora, κ.α..

Ας μας υποδείξει η κυρία Μπακογιάννη μία άλλη Περιφέρεια της χώρας που «λάμπει» δια των παρεμβάσεων στο προσφυγικό / μεταναστευτικό.

η Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου