Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Η ταινία «Shame» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 8.30μμ

Το κλασσικό γουέστερν του Στιβ ΜακΚουίv «Shame» θα προβληθεί την Παρασκευή 25 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην πύλη των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν. Η ταινία θεωρείται ακατάλληλη για ανηλίκους.

Σκηνοθεσία: Στιβ ΜακΚουίv
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Κάρι Μάλιγκαν, Τζέιμς Μπαντζ Ντέιλ, Χάνα Γουέιρ, Νικόλ Μπεχαρί, Ελίζαμπεθ Μασούτσι, Λούσι Γουόλτερς

Λίγα λόγια από το myfilm.gr:


Ο Μπράντον είναι γύρω στα 30, ζει στην Νέα Υόρκη και δεν μπορεί να χειριστεί την σεξουαλική του ζωή. Όταν η ιδιότροπη νεότερη αδερφή του μετακομίζει στο διαμέρισμά του, ο κόσμος του Μπράντον εκτροχιάζεται.

Το “Shame” γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2011. Ο Μάικλ Φασμπέντερ υποδύεται τον Μπράντον, ένα νεαρό Νεοϋορκέζο γιάπη που δραπετεύει από τη σιγουριά της ύπαρξής του μέσα από την αναζήτηση σύντομων σεξουαλικών επαφών: η μόνη του ενασχόληση έξω από την
καθημερινή, τετράγωνη ζωή του είναι να ξελογιάζει γυναίκες, να κινεί τα νήματα σχέσεων εξαρχής καταδικασμένων και ν’ αναλώνεται σε one-night-stands.

Σε αντίθεση με την πρώτη ταινία “Hunger” στην οποία πρωτο-συνεργάστηκαν σκηνοθέτης και ηθοποιός, και μιλούσε για έναν άνθρωπο χωρίς ελευθερία, το “Shame” εξετάζει ένα χαρακτήρα που έχει στη διάθεσή του όλη την ελευθερία που του παρέχει ο δυτικός πολιτισμός και τη χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει την προσωπική του φυλακή.

Επίσης στο “Shame” συναντάμε και πάλι το διεισδυτικό και ενδόμυχο ύφος που ο ΜακΚουίν καθιέρωσε στην προηγούμενη ταινία, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνει την οπτική γωνία παραπέρα από τον κεντρικό του χαρακτήρα, με σκοπό να διερευνήσει τις προκλήσεις των σύγχρονων διαπροσωπικών σχέσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου