Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ποιος Παπασταύρου;… Άλλοι 239 Έλληνες και 670 “εταιρείες” στα Panama Papers. Δύο βαρύγδουπα ονόματα!

Τελικά είδηση θα είναι να υπάρξει λίστα που να μην έχει μέσα τον Παπασταύρου.

Τι δουλευτής ήταν αυτός, ρε παιδί μου, μέχρι και στη γυναίκα του Κυριάκου είχε φτιάξει offshore.

Πες μου τώρα τι δεν καταλαβαίνεις στο γιατί ο Σαμαράς, το αφεντικό του Παπασταύρου, στήριξε το Μητσοτάκη... κουβάρι οι λίστες, κράτα με να σε κρατώ, μπας και γλυτώσουμε απ' αυτούς εδώ (του ΣΥΡΙΖΑ)...


*** * ***
Μπορεί η μόνη λίστα πλέον, στην οποία δεν βρίσκεις μέσα τον σύμβουλο Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, να είναι μόνον η … λίστα του σούπερ μάρκετ.

Πάντως η συμμετοχή του και στα Panama Papers, που η αποκάλυψή τους, δημιουργεί αλυσιδωτές “τρομοκρατικές εκρήξεις” στα πολιτικο-οικονομικά κατεστημένα παγκοσμίως, είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου, σε ότι αφορά το… ελληνικό ενδιαφέρον για τα ντοκουμέντα των οφ σορ παρατραπεζών ξεπλύματος χρήματος!!!

Σύμφωνα με στοιχεία του thefaq μέσα στα “χαρτιά” περιλαμβάνονται άλλα 239 φυσικά πρόσωπα ελληνικής καταγωγής και 670 εταιρείες ελληνικών συμφερόντων, που είναι αναμεμιγμένες σε αυτό το δαιδαλώδες πλέγμα off shore εταιρειών που “εξαφανίζουν” με νομότυπο τρόπο τα υπερκέρδη, μπροστά από τα μάτια των φορολογικών και δικαστικών Αρχών της χώρας…

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο, για έναν πολύ γνωστό Έλληνα ανάμεσά τους που είναι και εφοπλιστής και για βαρύγδουπο όνομα με οικογενειακή παράδοση από το χώρο της Δικαιοσύνης, με “αναγνώριση” που ξεπέρασε το… χώρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου