Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Στην αυλή του αντιδημάρχου παιδείας και τα χλωρά, και τα ξερά

Φωτογραφία του κ. Φώτη Ιασωνίδη (2014)
Τις παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2014 φωτογράφιζε το χλωρό κλαδί στο πεζοδρόμιο της Χαλδείας, ανακράζοντας: "Είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι".

Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο παιδείας - ναι, τον γνωστό που χειροκροτούσε τις δολοφονίες των παιδιών της Γάζας και παρόλα αυτά επιβραβεύθηκε από τον κ. Κωνσταντάτο με το συγκεκριμένο πόστο.

Μετά τις εκλογές φαίνεται πως είτε βαρέθηκε το χόμπι της φωτογράφισης, είτε κάτι άλλο συμβαίνει, που καλό θα είναι να το εξηγήσει στους ψηφοφόρους του.

Έγραψε κάτοικος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης:
"Τώρα δεν μπορεί να δει ούτε το πεύκο στο πεζοδρόμιό του, που κοντεύει να ξεραθεί από την αρρώστια ...μάλλον θα φταίνε τα σκούρα γυαλιά που φοράει ακόμη και μέσα στην εκκλησία και ότι ο καιρός δεν άνοιξε ακόμη ώστε να ξεσκεπάσει το κάμπριο για να βλέπει καλύτερα !!!"
Όπως και να έχει το θέμα, ο αντιδήμαρχος παιδείας φαίνεται ότι δεν βλέπει ούτε τα χλωρά της παιδικής χαράς δίπλα στο σπίτι του που σε λίγο θα βγουν φίδια, ούτε -και κυρίως- τα ξερά πάνω από την είσοδο του πάρκινγκ του.

Είτε επικίνδυνος είτε ακίνδυνος είναι ο αντιδήμαρχος, αναδεικνύει με γλαφυρότητα -ακόμα κι όταν δεν φωτογραφίζει- την ανικανότητα της δημοτικής αρχής Κωνσταντάτου.

Φίδια θα βγουν από τα χλωρά στην παιδική χαρά

Προφανώς για τον αντιδήμαρχο τα ξερά είναι ακίνδυνα

* Οι δυο φωτογραφίες είναι από την

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου