Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ για τους ΜενουμεΕυρωπάκηδες και ΝΑΖΙκούληδες




Εντοπίστηκε ο πυρήνας των Τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες, απ’ την αντιφασιστική υπηρεσία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πάνω από 100 τρις ευρώ και μπόλικος αμοραλισμός.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι αρχηγοί της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης, ελέγχουν τουλάχιστον άλλες 100 παρόμοιες οι οποίες ευθύνονται για εκατομμύρια θανάτους.

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία τους στους G8, πριν την σύλληψή τους, όπου σχεδίαζαν την καταστροφή του κόσμου ξεκινώντας απ' την Μέση Ανατολή και την Ελλάδα.



Εκατοντάδες φονταμενταλιστικά ΜΜΕ, έχουν ήδη ξεχυθεί στους δρόμους και διαμαρτύρονται για την άδικη σύλληψή τους, φωνάζοντας συνθήματα, όπως δεν θα περάσει η δημοκρατία, κάτω τα χέρια απ τα αφεντικά και το πάθος για τα πολλά λεφτά είναι δυνατότερο από κάθε ανθρωπιά.

Την ίδια στιγμή όλες οι Τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές, σε ένδειξη συμπαράστασης και δεν θα δέχονται καμία πληρωμή χρέους, ενώ σε πένθος έχουν βυθιστεί όλες οι πολυεθνικές, καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγήσει στην κατάρρευσή τους και σε εκατομμύρια νέες ανθρώπινες θέσεις εργασίας για τους πολλούς.

Η ΚΕΕ (Καπιταλιστική Εκμεταλλευτική Ένωση) προέβη στην εξής δήλωση:

«Η άνοδος του λαϊκού κινήματος απειλεί πλέον ξεκάθαρα την φασιστική μας Ευρώπη, την Ευρώπη που δίδαξε τις μεγάλες ιδέες της εκμετάλλευσης των ανθρώπων, του ρατσισμού και του αυταρχισμού. Ο φόβος της λαϊκής κυριαρχίας είναι ορατός, ο καπιταλισμός μας κινδυνεύει και ο τρόμος για ένα νέο 1917 έχει κυριεύσει κάθε αστική γειτονιά.

Δυστυχώς η Ευρώπη και ο κόσμος όλος βουλιάζει στη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και τη δημοκρατία.

Φαίνεται πως δεν απέχουμε πολύ απ την χειρότερη μέρα την ιστορίας μας, όπου το κέρδος θα πάψει ως έννοια, οι πλούσιοι θα εκλείψουν και ο λαός θα ευημερεί, έχοντας παιδεία, υγεία, αξιοπρέπεια, ειρήνη, στέγαση, τροφή, ισότητα κτλ, δηλαδή όλα αυτά τα οποία παλέψαμε να καταργήσουμε, τόσες δεκαετίες, δίνοντας σκληρούς αγώνες στους καναπέδες και στα σουαρέ.

Έρχονται πολύ άσχημες μέρες… 

Καπιτάλες όλων των λαών ενωθείτε… μόνο ένας Χιτλερ μπορεί να μας σώσει πάλι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου