Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Παύλος Πολάκης προς γίγαντα & superstar της δημοσιογραφίας


Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας
Σκέφτηκα πολύ για να τα γράψω αυτά, αλλά αποφάσισα να το κάνω γιατί κάποιοι παίζουν τα ρέστα τους εν όψει ολοκλήρωσης της αξιολόγησης , εν όψει διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, εν όψει συνεχιζόμενων αποκαλύψεων και τιμωρίας για τις λίστες της φοροδιαφυγής.

Αυτοί λοιπόν εκλαμβάνουν την αδιαφορία για τα ψέμματα και τις βρωμιές που γράφουν ή λένε, ως ένδειξη αδυναμίας από τη μεριά μας να υπερασπίσουμε το έργο που έχει παραχθεί στο Υπουργείο Υγείας τους τελευταίους μήνες.

Βγαίνει λοιπόν σήμερα το πρωί ο Αυτιάς και ουρλιάζει στον Σκάι για ένα περιστατικό που χρειάζεται μονάδα και απαιτεί να τον πάρουμε τηλέφωνο απ' το υπουργείο στην εκπομπή του για να απολογηθούμε και να δώσουμε λύση.

Σιγά ρε γίγαντα της δημοσιογραφίας, που είμαστε υποχρεωμένοι να σε παρακολουθούμε το πρωί της Κυριακής για να σου απαντήσουμε και μας εγκαλείς γιατί δεν το κάνουμε.

Πότε αναφέρθηκε στην εκπομπή σου ότι ξεκίνησαν να διορίζονται οι 100 γιατροί και οι 400 νοσηλεύτριες που ολοκληρώθηκε η προκήρυξη μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και οι οποίοι θα ενισχύσουν τις ΜΕΘ;

Πότε είπες ότι ενεργοποιήσαμε τη σύμβαση του ΕΟΠΥΥ με τις ιδιωτικές ΜΕΘ οι οποίες κάλυψαν ένα μέρος των αναγκών;

Πότε είπες ότι η λίστα αναμονής από 70 άτομα που είχε φτάσει για 3-4 μέρες (και τότε φωνάζετε όλοι εν χορώ) έχει πέσει εδώ και πολυυυ καιρό στα 10 με 20 άτομα τα οποία σε μια δυο μέρες βρίσκουν κρεββάτι;

Βγαίνει κι ο άλλος superstar ο Χατζηνικολάου, ο οποίος αφού στήνει ένα ρεπορτάζ για τα χάλια των νοσοκομείων με πρωτοσέλιδο πηχιαίο τίτλο "ΝΤΡΟΠΗ" το οποίο μέσα είναι μια μπούρδα και μισή, παρεξηγείται κιόλας που του απαντήσαμε ανάμεσα στ' άλλα ότι προσχώρησε στο στρατόπεδο της "αριστερής παρένθεσης".

Πότε τα τελευταία χρόνια, κύριε Χατζηνικολάου είχες αφιερώσει ένα τέτοιο πρωτοσέλιδο σε Λοβερδο - Άδωνι - Βορίδη, οι οποίοι κατακρεούργησαν τη δημόσια περίθαλψη, την οποία προσπαθούμε να συνεφέρουμε τώρα με χρήματα (που δώσαμε), με ενίσχυση σε προσωπικό (που κάναμε και κάνουμε), με την ψήφιση του παράλληλου προγράμματος (που κάλυψε τους ανασφάλιστους, έσπασε το πελατειακό σύστημα των μετατάξεων - αποσπάσεων, έδωσε κίνητρα σε γιατρούς για τις άγονες περιοχές, ενίσχυσε το ΕΚΑΒ, ανοίγει το νοσοκομειο Θήρας κλπ κλπ).

Αυτά ούτε τα είδες, ούτε τα άκουσες;... και το μόνο που προβάλλεις είναι το ρεπορτάζ του εξαδέλφου Λιάνη και την εμπειρία του Σπαλιάρα σε δημόσιο νοσοκομείο;

Άρα για να εξηγούμαστε να μην παρεξηγούμαστε.

Ρίξτε όση χολή και δηλητήριο θέλετε, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα που έχετε επιλέξει.

Εσείς ξεφτυλίζεστε...
Εμείς και αντέχουμε και θα σας νικήσουμε με αυτά που κάναμε μέχρι τώρα και θα κάνουμε στο άμεσο μέλλον.

ΥΓ: Το σε ποια εκπομπή θα βγω, πώς και πότε, το αποφασίζω εγώ και κανείς άλλος (προς αμφότερους)!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου