Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σε εξέλιξη το έργο κατασκευής Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου

Ένα έργο, σχεδιασμένο εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα σημαντικό για το νοικοκύρεμα της πόλης του Αγ. Δημητρίου, αφού θα στεγάσει όλο τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό του Δήμου, βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2017.

Πρόκειται για το υπόγειο γκαράζ στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου, για το οποίο συνοπτικά, στην παρούσα φάση εκτέλεσης του έργου, προβλέπονται η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων, η διαμόρφωση προσβάσεων, η κατασκευή του φέροντα οργανισμού ισογείου χώρου αποδυτηρίων, αντιστηρίξεων στην οδό Χανίων, κερκίδων, εξωτερικής τοιχοποιίας, μονώσεων κ.λπ.

Για την κάλυψη των οικονομικών απαιτήσεων του έργου, ο Δήμος υπέγραψε προνομιακή δανειακή σύμβαση με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων (ΤΠ & Δ), συνολικού ποσού 2.583.503,82 €, το οποίο χρηματοδοτείται σε ποσοστό 50% από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και σε ποσοστό 50% από πόρους του (ΤΠ & Δ) με μέσο επιτόκιο 4,03%, το οποίο θα εξοφληθεί με ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις σε 25 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου