Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Οι ανησυχίες της Ντόρας

Την ανησυχία της εκφράζει η Ντόρα Μπακογιάννη για τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρξει νηφαλιότητα
και συντονισμένη δράση.

Για τις ελληνικές παραβιάσεις του τουρκικού εναέριου χώρου από ελληνικά μαχητικά η Ντόρα Μπακογιάννη δεν ανησυχεί. Ούτε το Mega.

Άλλωστε όποιο γεγονός δεν αναφέρεται στα ΜΜΕ, δεν είναι γεγονός. Είναι μια ψευδαίσθηση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι συντονίστρια ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της ΝΔ, δηλαδή κάτι σαν τον Πάνο Καμμένο αλλά στην Ν.Δ. Γι' αυτό έχει έναν λόγο παραπάνω να ανησυχεί. Όπως και ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος όμως, ως υπουργός Άμυνας καβαλάει το F-16 όποτε αυτός κρίνει απαραίτητο και κάνει ένα ντου στους Τούρκους για να μασήσουν και να συμμαζευτούν.

Ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη μόνο με δηλώσεις δεν προσφέρει υπηρεσία στην χώρα. Στα αρχίδια τους την γράφουν οι Τούρκοι. Και ο Πάνος Καμμένος. Και πολλοί άλλοι …

Μάλλον ο συγκεκριμένος τομέας δεν αποτελεί το φόρτε της Ντόρας Μπακογιάννη. Ίσως ο πολιτισμός ή έστω ο τουρισμός να της ταίριαζε περισσότερο. Και να αφήσει τα στρατά σε κανένα σκυλί του πολέμου. Τουλάχιστον έναν Βασίλη Κικίλια ή έστω μια Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου.

Χαζός είναι ο Αλέξης Τσίπρας που άφησε τα στρατιωτικά θέματα στον Πάνο Καμμένο;

Τα κουρέλια τραγουδάμε ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου