Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Εμπλέκεται σε υπόθεση εκβιασμού δημοτική σύμβουλος του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης;, ρωτούν Κορτζίδης & Βαζαίος

Κοινό ερώτημα για υπόθεση εκβιασμού στην οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρεται να συμμετέχει γυναίκα που σχετίζεται με το δήμο Αργυρούπολης ή είναι δημοτική σύμβουλος Δήμου της Αττικής, 35 χρονών με καταγωγή από την Πύλο, κατέθεσαν τη Δευτέρα 23 Μαΐου οι Χρήστος Κορτζίδης και Ευάγγελος Βαζαίος ως επικεφαλής της «Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης» και «Ξανά η Πόλη Μπροστά» αντίστοιχα.

Το ενδιαφέρον προέκυψε από συγκεκριμένα δημοσιεύματα τοπικών ιστοσελίδων της Πελοποννήσου, μετά από καταγγελία της Εύης Τατούλη στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στη συνέχεια συνέντευξης τύπου την οποία παραχώρησε όταν η παραπάνω υπηρεσία διαλεύκανε την υπόθεση.


Τα σχετικά δημοσιεύματα είναι αρκετά, παραθέτουμε όμως δύο από αυτά που είναι και τα πιο αντιπροσωπευτικά:

Το ερώτημα το οποίο κατέθεσαν οι δύο επικεφαλής είναι το παρακάτω:
Προς Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης 
Σε δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αναφέρεται η περίπτωση ομάδας εκβιαστών με θύμα την κ. Τατούλη, κόρη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. 
Η εν λόγω ομάδα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, αναρτούσε προσβλητικά κείμενα στο διαδίκτυο σε βάρος του θύματος και στη συνέχεια ζητούσε υψηλά χρηματικά ποσά προκειμένου να τα αποσύρει. 
Η κ. Τατούλη προσέφυγε στις αρμόδιες αρχές και μετά από σχετικές έρευνες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ανακαλύφθηκε η ομάδα των εκβιαστών και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. 
Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται ότι μέλος της ομάδας εκβιαστών είναι γυναίκα που σχετίζεται με το Δήμο Αργυρούπολης ή είναι δημοτική σύμβουλος Δήμου της Αττικής, 35 χρονών με καταγωγή από την Πύλο. 
Ζητούμε να μας απαντήσετε αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με το θέμα, αν η γυναίκα που αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα σχετίζεται και πώς με τον Δήμο μας.
Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου