Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Γιορτή Λήξης Σχολικής Χρονιάς του 7ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης

της Δήμητρας Σέκη

Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά με χορούς διαφόρων ειδών, απονομή βραβείων, BBQ party και ζωντανή μουσική πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4/6/16 στο 7ο δημοτικό σχολείο Νέας Σμύρνης για τον αποχαιρετισμό της σχολικής χρονιάς 2015-2016.

Την εκδήλωση κάλυψε η κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr.

Η Μαρίνα Δεκούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου δημοτικού σχολείου Ν. Σμύρνης, απάντησε στο αν ήταν δύσκολη η διοργάνωση τέτοιας γιορτής, τονίζοντας πως όλη αυτή η δουλειά είναι ομαδική και μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Σύλλογο, τους γονείς, τον διευθυντή και τους δασκάλους, αλλά και για τα παιδιά που αξίζουν κάθε θυσία από και κόπο.

Η Έρη Κοντογούρη, Δασκάλα Παραδοσιακών Χορών του 7ου δημοτικού σχολείου Ν. Σμύρνης, δήλωσε ότι τα παιδιά έχουν φοβερή όρεξη και αγάπη για αυτό που κάνουν με αποτέλεσμα να μας χαρίζουν ένα πολύ όμορφο θέαμα και να δημιουργείται μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Τόνισε ότι κάθε χρόνο η γιορτή αυτή είναι πολύ ωραία, έχοντας και την Μαρίνα Δεκούλου να συντονίζει τη γιορτή.


Η γιορτή λήξης του 7ου δημοτικού ήταν εκπληκτική για τον Δημήτρη Πανταζή, Δημοτικό Σύμβουλο της Ν. Σμύρνης και Εκδότη της Εφημερίδας «Φωνή της Νέας Σμύρνης», καθώς και Χορηγό της φετινής γιορτής. Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι από το 2011 που παρακολουθεί τις αποχαιρετιστήριες γιορτές του 7ου δημοτικού σχολείου «φέτος ο σύλλογος γονέων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ο πήχης πλέον είναι πολύ ψηλά για τις επόμενες χρονιές».

nstv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου