Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης "Μετέχω" για την παραχώρηση του Ασυρμάτου

Οι φίλοι και τα μέλη της παράταξής μας, συμμετέχουν ολόψυχα στην χαρά των συμπολιτών μας, για την ολοκληρωτική παραχώρηση του Ασυρμάτου στον Δήμο μας.

Έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο που βάλτωνε κυριολεκτικά στις συμπληγάδες της γραφειοκρατίας και στην έλλειψη βούλησης.

Το γεγονός αυτό αποτελεί πρωτίστως δικαίωση για τους πολίτες της πόλης μας και ειδικά για εκείνους που πάλεψαν επί δεκαετίες την υπόθεση αυτή. Απλοί πολίτες και συλλογικότητες διαμόρφωσαν συνειδήσεις με τον αγώνα τους για να φτάσουμε σήμερα σε αυτή τη επιτυχία. Πολίτες που κράτησαν «ζωντανό» τον χώρο με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Όταν η πολιτική βούληση ταυτισθεί με τις επιθυμίες μιας ολόκληρης πόλης, μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και το φαινομενικά ακατόρθωτο. Στην υπόθεση του Ασυρμάτου η παράταξη του ΜΕΤΕΧΩ έπαιξε σημαίνοντα ρόλο και στο ποσοστό που της αναλογούσε έπραξε το καθήκον της στο ακέραιο.

Το ίδιο προτίθεται να κάνει και στο μέλλον, άλλωστε η υπόθεση του Ασυρμάτου δεν τελείωσε με την παραχώρηση. Τώρα ανοίγει ένας νέος κύκλος αγώνων και διεκδικήσεων που έχει να κάνει με την ολοκλήρωση του Ασυρμάτου σε ένα σύγχρονο πάρκο, αντάξιο στις επιθυμίες και τα όνειρα των συμπολιτών μας. Ένα πάρκο που θα συμβάλλει καθοριστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και στην ανάπτυξη της περιοχής.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου