Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Μίσους περιέχει όλη την πολιτική του σκέψη και επιχειρηματολογία του Κωνσταντάτου

Καταπέλτης η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης κατά του Κωνσταντάτου που αρνήθηκε να καταδικάσει τη χυδαία, ξενοφοβική και ρατσιστική ανακοίνωση που μοιράστηκε στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η Δημοτική Συνεργασία καταγγέλλει ευθέως τον Κωνσταντάτο ότι "έβαλε κάτω από τις φτερούγες του την επιτροπή μίσους", θεωρεί ότι κάλλιστα συντάκτης της επαίσχυντης ανακοίνωσης "θα μπορούσε να είναι ο γνωστός συνεργάτης επικοινωνίας" του Κωνσταντάτου, καθώς "ό,τι λέει η ανακοίνωση το έχει ήδη πει" ο ίδιος ο Κωνσταντάτος.

Στον Άλιμο και στη Γλυφάδα -αναφέρει με νόημα η Δημοτική Συνεργασία- "συγκεντρώνονται υπογραφές σε κείμενα ανάλογου περιεχομένου, από μέλη της Χρυσής Αυγής", τονίζοντας ότι στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης μόνο η διοίκηση και η παράταξη του Κωνσταντάτου ασχολούνται "με τη σύσταση Επιτροπών Μίσους".

"Σήμερα που οι δανειστές απαιτούν με συνοπτικές διαδικασίες να ολοκληρωθεί το σκάνδαλο του ξεπουλήματος του Ελληνικού στον Λάτση, αυτοί που σηκώνουν τον κουρνιαχτό της ξενοφοβίας και του ρατσισμού επιχειρούν να συγκαλύψουν το έγκλημα που συντελείται στη γη που υποδέχθηκε τους πρόσφυγες του Πόντου", καταλήγει η Δημοτική Συνεργασία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης:

Με προφάσεις και ισοπεδωτισμό και προσφεύγοντας στην αντιδραστική θεωρία των «δύο άκρων», ο Γιάννης Κωνσταντάτος αρνήθηκε να καταδικάσει τη χυδαία, ξενοφοβική και ρατσιστική ανακοίνωση που μοιράστηκε στο δήμο μας πριν λίγες ημέρες, κατά των μεταναστών και υπέρ του ξεπουλήματος του αεροδρομίου στο Λάτση. Δήλωσε πως είναι «πρόθυμος» να ασχοληθεί με την ανακοίνωση, μόνο αν πρώτα το δημοτικό συμβούλιο καταγγείλει την «κόκκινη τρομοκρατία».

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος έβαλε κάτω από τις φτερούγες του την επιτροπή μίσους. Αλλά και οι συντάκτες της ανακοίνωσης στον Γιάννη Κωνσταντάτο απευθύνονται και τον παρακινούν «να μην το βάλει κάτω» και «να συνεχίσει τον αγώνα του» για να φέρει τον Λάτση στο Ελληνικό.

Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος άλλος οργανωμένος πολιτικός χώρος (εκτός της Ενωμένης Πόλης και της διοίκησης του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης) ασχολείται με τη σύσταση Επιτροπών Μίσους κατά των μεταναστών που «εμποδίζουν να έρθει η ανάπτυξη», αναφέρουμε ότι σε Άλιμο και Γλυφάδα συγκεντρώνονται υπογραφές σε κείμενα ανάλογου περιεχομένου, από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Θα ήταν πολύ παράξενο αν ο Γιάννης Κωνσταντάτος έβρισκε κάτι αρνητικό να προσάψει στην ανακοίνωση της Επιτροπής Μίσους. Περιέχει όλη την πολιτική του σκέψη και επιχειρηματολογία για το προσφυγικό και το Ελληνικό.

Κάλλιστα ο συντάκτης της θα μπορούσε να είναι ο γνωστός συνεργάτης επικοινωνίας του.

Όσα λέει η ανακοίνωση το έχει ήδη πει ο Γιάννης Κωνσταντάτος. Έχει κηρύξει την ξενοφοβία, έχει γίνει πρόθυμος αναμεταδότης κάθε κακόβουλης και αστήριχτης καταγγελίας - συκοφαντίας για τους πρόσφυγες και έχει χρησιμοποιήσει την προσφυγική κρίση για να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Οι άθλιες και χοντροκομμένες συκοφαντίες ότι ο Κορτζίδης έφερε τους πρόσφυγες στο Ελληνικό για να εμποδίσει την ανάπτυξη έχουν πρωτοειπωθεί από τον ίδιο.

Τίποτα από όλα όσα γράφει η ανακοίνωση δεν υπάρχει που να μην το έχει πει.


Σήμερα που οι δανειστές απαιτούν με συνοπτικές διαδικασίες να ολοκληρωθεί το σκάνδαλο του ξεπουλήματος του Ελληνικού στον Λάτση, αυτοί που σηκώνουν τον κουρνιαχτό της ξενοφοβίας και του ρατσισμού επιχειρούν να συγκαλύψουν το έγκλημα που συντελείται στη γη που υποδέχθηκε τους πρόσφυγες του Πόντου.



Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου