Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Αλήθειες για τις συντάξεις και πολιτικά παιχνίδια με τους συνταξιούχους

Λοιπόν. Επίσημη ενημέρωση από το Υπ.Οικ.: Σε όσους συνταξιούχους, σημειώθηκε μικρή μεταβολή προς τα κάτω στην καταβολή της κύριας σύνταξης, δεν αφορά καμιά μείωση της καταβαλλόμενης σύνταξης.

Είναι αποτέλεσμα της αύξησης της παρακράτασης του προκαταβαλλόμενου φόρου και εννοείται ότι θα συνυπολογισθεί στην εκκαθάριση της χρήσης στο τέλος του έτους, στην υποβολή της δήλωσης ως ήδη καταβληθείς φόρος.

Δεύτερον: Οι επικουρικές δεν κόπηκαν (νούμερα...)! Από αυτό τον μήνα καταβάλλονται τη δεύτερη εργασιμη μέρα κάθε μήνα. Τον Ιούλιο την Δευτέρα 4 του μηνός.

Και τελευταίο, το ΕΚΑΣ από αυτό τον μήνα κόπηκε από 89.000 περίπου δικαιούχους (και όχι 150.000 -ψεύτες του ΠΑΣΟΚ, έτσι υπερτιμολογούσατε και τις λαμογιές σας και το χρέος και κατακλέψατε και καταστρέψατε την Ελλάδα, αχρείοι...) δικαιούχους που σύμφωνα με την νεα συμφωνία με τους θεσμούς υπερβαίνουν το όριο του εισοδηματικού κριτηρίου (από 700 πήγε στα 600 ευρώ, περίπου).

Και φυσικά κανείς από όσους δεν το δικαιούνταν με το νέο όριο, αλλά το έπαιρνε από την αρχή του έτους (6 μήνες), με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού δεν θα κληθεί να το επιστρέψει, όπως προέβλεπε η συμφωνία...

ΥΓ: Ειδικά στους "συντρόφους".

Θέλετε να ρίξετε τον Τσίπρα, ρίξτε τον. Θέλετε να τιμωρήσετε την πρώτη Αριστερή κυβέρνηση, να την κάνετε εσείς Αριστερή παρένθεση... κάντε την! Δικαίωμά σας.

Αλλά κάντε το για αληθινούς λόγους. Όχι για συντάξεις που δεν έκοψε ποτέ, όχι για σπίτια που δεν πήρε, όχι για κοκκινα δάνεια του κοσμάκη που δεν παρέδωσε σε κανένα κοράκι, όχι για 13ο και 14ο μισθό που δεν έκοψε, όχι για απολύσεις που δεν επέτερεψε. Αυτά ... δεν τα έκανε ποτέ.

Ρίξτε τον γιατί παίρνει τις άδεις από τους καναλάρχες, γιατί ξηλώνει τις Τσατάνες και τους Ντογιάκους από τη Δικαιοσύνη, γιατί έκοψε το φαγοπότι των ημετέρων στα φάρμακα και στην Υγεία, γιατί σταμάτησε τις αργομισθίες και τους βυσματικούς διορισμούς στη ΜΕΘ, γιατί σφράγισε την κάνουλα του μαύρου πολιτικού και εκδοτικού χρήματος στο ΚΕΕΛΠΝΟ, γιατί ελέγχει τις τράπεζες για τα θαλασσοδάνεια, στον ΔΟΛ, το Πρώτο Θέμα, τον Αλαφούζο, τον ΣΚΑΙ, το Μέγκα, τον ΑΝΤ1, το Star, τον Χατζηνικο, το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τον Μαρινόπουλο κλπ.

Ρίξτε τον για όλα αυτά. Και για το καρτέλ των κατσκευαστικών και το άλλο της ενέργειας. Και τις οφ σορ και τις λίστες στις ελβετικές τραπεζες.

Γιατί αυτά είναι που έκανε! Και για αυτά όντως..."φταίει"! Κι αν δεν τον ρίξετε... θα κάνει κι άλλα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου