Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016

"Η Γλώσσα Της Πεταλούδας" από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 9.00μμΔεύτερη βραδιά των θερινών προβολών 2016 της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 9.00μμ με την ισπανική ταινία "Η Γλώσσα Της Πεταλούδας". 

Οι προβολές, που είναι δωρεάν, γίνονται στο Café Teatral Πολυμήχανο - Φλέμινγκ 58 & Ολυμπίας, Αργυρούπολη και μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των θερινών προβολών που είναι
αφιερωμένο στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο.

Κοινωνική ταινία, έγχρωμη, 100', σε σκηνοθεσία: Χοσέ Λουίς Κουέρντα με τους: Φερνάντο Φερνάν Γκόμεζ, Μανουέλ Λοζάνο, Ούξια Μπλάνκο.


Λίγα λόγια για την ταινία:


Βασισμένη σε τρία διηγήματα (1996) του Μανουέλ Ρίβας, αφηγείται την ιστορία του Μόντσο, ενός οκτάχρονου αγοριού που στα τέλη του '36 πηγαίνει στο σχολείο ξεκινώντας τη θητεία του στη μάθηση και στη ζωή με καθοδηγητή τον ιδιόρρυθμο δάσκαλό του.

Στις 18 Ιουλίου της ίδιας χρονιάς οι αξίες και οι αρχές που ο δάσκαλος του έχει εμφυσήσει, θα ανατραπούν.

Υποψήφια για 13 βραβεία Γκόγια. Έξι βραβεία Γκόγια στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, σεναρίου, μουσικής, καλλιτεχνικής διεύθυνσης και καλύτερης ερμηνείας πρωτοεμφανιζόμενου ηθοποιού.


Το event στο facebook

Διαβάστε:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου