Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

60.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής σε έργο για την πλήρη κάλυψη του Κολυμβητηρίου Αργυρούπολης με ηλεκτρικό ρεύμα

Έργο συνολικής δαπάνης 60.000 ευρώ με ΦΠΑ, για την «Κατασκευή Υπόγειας Παροχής από τον Υποσταθμό Μέσης Τάσης μέχρι Κολυμβητήριο της Αργυρούπολης», χρηματοδοτεί από ίδιους πόρους η Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο καθίσταται αναγκαίο καθώς οι ανάγκες του Κολυμβητηρίου σε ηλεκτρικό
ρεύμα είναι αρκετά αυξημένες λόγω της προσθήκης νέων μηχανημάτων για τη λειτουργία του. Αφορά δε στην διασύνδεση του υπάρχοντος υποσταθμού Μέσης Τάσης (σε χώρο παραπλεύρως της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του 4ου Γυμνασίου στην οδό Τριπόλεως στην Αργυρούπολη) µε το Κολυμβητήριο.

Επισημαίνεται ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι συνδέσεις των παροχών του γηπέδου ποδοσφαίρου, της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων (Α.Π.Χ.) και των γηπέδων τένις, και µε το παρόν έργο θα υλοποιηθεί η σύνδεση της παροχής ισχύος στο Κολυμβητήριο. Με τον τρόπο αυτό, αναμένεται να ολοκληρωθεί η διασύνδεση του συνόλου των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής µε τον υπάρχοντα υποσταθμό Μέσης Τάσης. Συγκεκριμένα, οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Α’ Αθλητικό Κέντρο Αργυρούπολης το οποίο βρίσκεται μεταξύ των οδών Τριπόλεως, Μικράς Ασίας, και Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου