Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Σκανδαλώδη σύμβαση του Δήμου Καλλιθέας με Μ.Κ.Ο. «ημετέρων» καταγγέλλει ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Για σκανδαλώδη σύμβαση με Μ.Κ.Ο., που επικεφαλής της είναι ο πρώην γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας και προσωπικός φίλος της δημοτικής αρχής κ. Αργύρης Χρονόπουλος, καταγγέλλει τη δημοτική αρχή ο Λάζαρος Λασκαρίδης.

Μάλιστα η ιστοσελίδα της εν λόγω Μ.Κ.Ο. δεν ήταν καν ενεργή
 πριν από τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να γνωρίζουν οι δημοτικοί σύμβουλοι τα στελέχη της.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Λάζαρου Λασκαρίδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΤΩΡΑ Καλλιθέα":

«Προσωπικός φίλος της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας και πρώην γενικός γραμματέας της ΟΝΝΕΔ στην πόλη μας είναι ο επικεφαλής της Μ.Κ.Ο. «Δύναμη Ζωής», η οποία με απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου συνάπτει συμφωνία με τον Δήμο, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014-2020, με τίτλο «Δομή Παροχής Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο».

Πρόκειται για τον κ. Αργύρη Χρονόπουλο, το όνομα του οποίου δεν ανακοίνωσε η διοίκηση του Δήμου, παρά τις επίμονες ερωτήσεις που της απηύθυνα, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Και η ανεύρεση του ονόματός του, ήταν προϊόν έρευνας που έγινε αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης. Διότι, όπως επεσήμανα και στη συνεδρίαση του Δ.Σ., ούτε καν η ιστοσελίδα της εν λόγω Μ.Κ.Ο. δεν ήταν ενεργή, ώστε να γνωρίζω τα στελέχη της πριν από τη συζήτηση του θέματος στο Σώμα.

Η παράταξη ΤΩΡΑ Καλλιθέα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα δρώμενα της πόλης συνηθίζει να μιλά «έξω από τα δόντια» και να ρίχνει άπλετο φως σε όλα. Το ίδιο ακριβώς καλεί να κάνουν τόσο η διοίκηση του Δήμου, όσο και όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά. Ειδικά, σε μια εποχή που –μετά από τόσο που έχουν έλθει στη δημοσιότητα- αμφισβητείται ο ρόλος πολλών Μ.Κ.Ο.

Την ίδια ώρα, καλούμε τη διοίκηση του Δήμου: Όχι μόνο να ενισχύσει την υπάρχουσα ελλιπή δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου αλλά και να σταθεί δίπλα στους χειμαζόμενους από την οικονομική κρίση Καλλιθεάτες, προχωρώντας στη σύσταση Κοινωνικού Φροντιστηρίου και Κοινωνικού Εστιατορίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου