Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Μ. Ανδρούτσου, Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου: "Εκδηλώσεις χωρίς είσοδο, για να νιώθουν οι πολίτες την πόλη δική τους" (video)

γράφει η Εριέλλα Χρυσού

Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του
εκδηλώσεων, διοργάνωσε στην πλατεία Αλέξανδρου Παναγούλη βραδιά αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο με την προβολή της ταινίας «Η εαρινή σύναξις των αγροφυλάκων».

Η προβολή της ταινίας ήταν ενταγμένη στη σειρά εκδηλώσεων κινηματογραφικής λέσχης «Cine Πλατεία» που ξεκίνησαν στις αρχές του Ιουλίου με την προβολή της ταινίας «Καζαμπλάνκα» και θα ολοκληρωθούν στις αρχές Αυγούστου, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε και το Cine Πανόραμα με τη γνωστή ταινία «Το κυνήγι του Κλέφτη» και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του Ιουλίου.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησε η Δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η οποία δήλωσε:

«Προσπαθούμε το καλύτερο, δίνοντας ευκαιρίες στους πολίτες. Προσπαθούμε να ανακτήσουμε το δημόσιο χώρο με δραστηριότητες χωρίς είσοδο. Σκοπός μας είναι οι πολίτες να νιώθουν πως η πόλη τους ανήκει».

Η Δήμαρχος μίλησε επίσης για την επερχόμενη εκδήλωση στον Ασύρματο την Παρασκευή 22 Ιουλίου, εκδήλωση με την οποία επισφραγίζεται η επίσημη παραχώρηση του υπόλοιπου τμήματος του Ασυρμάτου στο δήμο του Αγίου Δημητρίου, ενώ ταυτόχρονα οι πολίτες θα ενημερωθούν για τα σχέδια της ανάπλασης του χώρου από τη δημοτική αρχή.

Ο Σπήλιος Διαβολίτσης, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου, μίλησε για τη βραδιά, αλλά και την προσπάθεια του οργανισμού τα δύο τελευταία χρόνια να πραγματοποιήσει κινηματογραφικές προβολές σε δημόσιους χώρους.

«Η ανταπόκριση ήταν και συνεχίζει να είναι μεγάλη, καθώς είναι δωρεάν παροχή στους δημότες».

Τέλος, τόνισε το υψηλό επίπεδο των αθλητικών παροχών του δήμου προς τους δημότες, αναφερόμενος στα τρία κλειστά δημοτικά γυμναστήρια και το δημοτικό στάδιο που προσφέρεται για αγωνίσματα κλασσικού αθλητισμού, υπογραμμίζοντας πως οι παραπάνω εγκαταστάσεις προσφέρονται δωρεάν τόσο στους δημότες, όσο και στα αθλητικά σωματεία του δήμου.


nstv.gr

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου