Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Μοσχάτο: "Μερικοί το προτιμούν Καυτό" στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 9.00μμ

Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας για το μήνα Αύγουστο συνεχίζονται με την κλασσική και ιδιαίτερα αγαπημένη κωμωδία "Μερικοί το προτιμούν καυτό" (1959) του Μπίλι Γουάιλντερ, με τους Μέριλιν Μονρό, Τζακ Λέμον και Τόνι Κέρτις.

Η προβολή γίνεται στον πανέμορφο κήπο της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ.

Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν, αλλά, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να συνεισφέρετε στο Καλάθι της Αλληλεγγύης, φέρνοντας μαζί σας τρόφιμα μακράς διαρκείας.
Στον χώρο θα βρείτε επίσης το ειδικό κουτί οικονομικής ενίσχυσης των προσφύγων.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Έχοντας παρακολουθήσει με τα ίδια τους τα μάτια μια συμμορία γκάνγκστερ να δολοφονεί τους αντιζήλους της, ο Τζέρι (Τζακ Λέμον) και ο Τζο (Τόνι Κέρτις) αποφασίζουν να διαφύγουν τον κίνδυνο να πέσουν κι αυτοί θύματα της συμμορίας και, μεταμφιεσμένοι σε γυναίκες, πιάνουν δουλειά σε μια γυναικεία ορχήστρα της τζαζ που δουλεύει στο Μαϊάμι.

Εκεί, ο μεν Τζο γοητεύεται κρυφά από την τραγουδίστρια της ορχήστρας, τη Σούγκαρ (Μέριλιν Μονρό), ενώ ο Τζέρι γίνεται δέκτης του έντονου φλερτ του πολυεκατομμυριούχου Όσγκουντ.

Φρέσκια -παρά τα 57 χρόνια χρόνια που έχουν μεσολαβήσει απο την κυκλοφορία της- και εξαιρετικά αστεία, η ταινία αποτελεί ίσως την πιο επιτυχημένη του δημιουργού της, του σπουδαίου Μπίλυ Γουάιλντερ, και χαρακτηρίζεται δικαίως ως μια από τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών.

Το event στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου