Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

"Ο Καραγκιόζης κάνει απολογισμό" στο Πάρκο της 129ΠΥ...

Απόψε Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 7.30 ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής Ελληνικού "Πρόοδος" διοργανώνει παράσταση Καραγκιόζη που θα την παρουσιάσει το θέατρο Σκιών Τάσου Γεωργίου.

"Η αγαπημένη παιδική παράσταση" γράφει η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ του Συλλόγου στο facebook, χωρίς ωστόσο να ενημερώνει το κοινό για το όνομα της παράστασης.

Επειδή τα παιδιά της μικρής συνοικίας του Ελληνικού ρωτούν να μάθουν -γιατί την παράσταση "ο Καραγκιόζης Μεγαλέξανδρος" την έχουν δει κατ' επανάληψη-, απευθυνθήκαμε στον ίδιο τον καραγκιοζοπαίχτη που μας δήλωσε ότι είναι εφτασφράγιστο μυστικό.

"Έφθασε η ώρα των παιδιών...έως 100 ετών!!!" μας ενημερώνει μέσω facebook ο Σύλλογος και κατόπιν τούτου καταλαβαίνουμε ότι το Δ.Σ. θέλει να μας κάνει έκπληξη.

Φανταζόμαστε λοιπόν ότι το όνομα της παράστασης θα είναι "Ο Καραγκιόζης κάνει απολογισμό", ώστε το Δ.Σ. του Συλλόγου να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους θεατές για τον απολογισμό που αρνείται επί τρίμηνο για τα οικονομικά του "Παραδοσιακού Δημοτικού Γλεντιού".

Και εννοούμε αυτά που ΔΕΝ είπαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ο έφορος και ο πρόεδρος του Συλλόγου, αλλά τα εισιτήρια από τα περίπου 3.000 άτομα (κατά δήλωση του δημάρχου) και τις εισπράξεις από τα φωτογραφημένα ποτά, μπύρες, σουβλάκια και... λουλούδια.


Γιατί κανείς δεν νοιάζεται αν ο έφορος κόλλησε αφίσες στο... Λαύριο, νοιάζεται όμως να μάθει τον άφαντο ιστότοπο που -όπως είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο- αναρτήθηκε ο απολογισμός.

Υ.Γ. του ιστολογίου:


Μπορούμε να κατανοήσουμε την ανάγκη του Δ.Σ. του Συλλόγου να θέλει να κάνει το χατήρι στον κ. Κωνσταντάτο και να καλεί στο "Οικογενειακό Πάρκο".

Θα πρέπει όμως να κατανοήσουν όλοι οι παραχαράκτες ότι η Ιστορία δεν κάνει χατήρια, είναι αμείλικτη και ήδη έχει γράψει
ότι το "Ελεύθερο Πάρκο της 129ΠΥ" το άνοιξαν οι κινητοποιήσεις του λαού επί δημαρχίας Χρήστου Κορτζίδη το 2009.

Θα πρέπει επίσης να ζητήσουν μια συγγνώμη από όλον αυτόν τον κόσμο που κινητοποιήθηκε τότε, αλλά και από αυτούς που καταδικάστηκαν με ένα χρόνο φυλακή (σσ ως μάρτυρας υπεράσπισης είχε καταθέσει ο σημερινός ταμίας του Συλλόγου), ώστε να απολαμβάνουν αυτόν τον ελεύθερο χώρο οι κάτοικοι της περιοχής.


Διαβάστε:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου