Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας ΝΑ Αττικής

Σοκ έχει προκαλέσει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη στη Γλυφάδα του διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Ν.Α. Αττικής, από άνδρες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.
 
Ο «Σερίφης» -έτσι τον αποκαλούσαν όσοι τον γνώριζαν καλά στην περιοχή των Νοτίων Προαστίων- σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κυκλοφορούσε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, του οποίου τον κινητήρα είχε μετατρέψει  από 50κ.εκ. σε 125 κ.εκ. ενώ ο ίδιος δεν κατείχε δίπλωμα.
 
Η κίνηση αυτή, καθώς και πολλές άλλες έκνομες ενέργειες του συγκεκριμένου αστυνομικού, είχαν προβληματίσει έντονα τα στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων που γνώριζαν από καιρό τη δράση και το έργο του παραβατικού διοικητή!
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αστυνόμος Β΄ εκτός από το μηχανάκι που οδηγούσε με πλαστή πινακίδα, κατέχει και αυτοκίνητο μάρκας VITARA, του οποίου οι πινακίδες είναι καλυμμένες με σκούρο μαύρο πλαστικό για να μην γίνονται ορατές.
 
Οι έκνομες ενέργειες αστυνομικών έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και προσωπικά τον αρχηγό κ. Τσουβάλα, ο οποίος σε θέματα διαφθοράς και παραβατικότητας είναι αμείλικτος.
 
Ο συλληφθείς αστυνομικός αντιμετωπίζει κατηγορίες για πλαστογραφία, για τη μετατροπή του κινητήρα αλλά και παραβάσεις του ΚΟΚ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου