Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Γλυφάδας

Με δύο αλλαγές συνεχίζεται το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2016. Πρόκειται για την εξ αναβολής (λόγω κακοκαιρίας) παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου και την προσθήκη του έργου «Μάνα είναι μόνο… ένας», των Γάλλων συγγραφέων Ζαν Ζακ Μπικέρ και Μωρίς Λασέγκ.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας στις 8.30μμ, με είσοδο ελεύθερη και αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνονται τρόφιμα και σχολικά είδη, για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά, το υπόλοιπο πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Bam - Bam» σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, με τους Σωτήρη Καλυβάτση, Βάνα Ραμπότα, Σοφία Παυλίδου, Βασίλη Κούκουρα και τον Παύλο Κοντογιαννίδη.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου

Παράσταση «I am what I am - The comeback» με τον μοναδικό Τάκη Ζαχαράτο! Με τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου

«Μια βραδιά για τον Μάνο Χατζηδάκι». Αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη μας. Ηθοποιοί-ερμηνευτές: Κωνσταντίνος Φάμης, Ζαχαρούλα Κληματσάκη.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου


«Μάνα είναι μόνο… ένας»: Μια ξέφρενη κωμωδία με τρομερούς ρυθμούς και με περίπλοκες, απρόσμενες και διασκεδαστικές ιστορίες. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Ματαράγκας, Πέτρος Ξεκούκης, Αλεξία Μουστάκα, Κωνσταντίνα Γκόρου, Πέτρος Πέτρου.

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου

«Χωρίζουμε λέμε»: Η καυστική κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Πρωταγωνιστούν: Μπέσυ Μάλφα, Αλέξανδρος Ρήγας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου


Συναυλία με τον Ανδρέα Λέοντα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου