Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Μαθήματα μουσικής για μαθητές και μαθήτριες ξεκινά ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης - Αιτήσεις εγγραφής

Μαθήματα πιάνου και αρμονίου θα παραδίδονται σε παιδιά από 7 έως 18 ετών κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη απογευματινές ώρες στο 2ο Γυμνάσιο Βάρης.

Μαθήματα κιθάρας θα παραδίδονται σε παιδιά από 8 έως 18 ετών κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη απογευματινές ώρες επίσης στο 2ο Γυμνάσιο.


Όπως ανακοινώθηκε, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 έως και την Tρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 στα γραφεία του ΟΑΠΠΑ (Αφροδίτης 2 Βουλιαγμένη πρώην Δημαρχείο) ώρες 9.00-14.00 ή μέσω e-mail (oappa@vvv.gov.gr) ή στο φαξ (2132020779).

Για λόγους αρχειοθέτησης θα ληφθούν υπόψη τα Fax και τα e-mail που θα αποσταλούν (με το σχετικό έντυπο της αίτησης) μετά τις 9.00′ τη Δευτέρα 19/9/2016.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας (με ημέρα και ώρα εγγραφής).

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου το μηνιαίο κόστος συμμετοχής για την Μουσική ορίστηκε στα 10€ για τους Δημότες και κατοίκους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και σε 15€ για μέλη εκτός ορίου του Δήμου μας (εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις).

Μπορούν να εγγράφονται και Δημότες, κάτοικοι και μη Δημότες άνω των 18 ετών με συνδρομή 25€ μηνιαίως, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα προγράμματα εφόσον έχουν καλυφθεί οι ανάγκες των παιδιών και υπάρχουν κενές θέσεις.


Οι ημέρες και οι ώρες των μαθημάτων θα ρυθμισθούν με τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχουν με τους γονείς οι καθηγητές των τμημάτων.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016.


Κατεβάστε από εδώ τη σχετική αίτηση.

3vita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου