Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτέλους, η Ν.Δ. ανακάλυψε τη διαπλοκή

Παρά τις αναλυτικές απαντήσεις του διευθύνοντος συμβούλου της “Αυγής”, Δ. Στούμπου, στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, η Ν.Δ. επέλεξε χθες βράδυ να διαστρέψει εκ νέου την πραγματικότητα για να ισχυριστεί μέσω του εκπροσώπου της ότι “στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο”.

“Αποκαλύφθηκε ότι στην 'Αυγή', στο καθημερινό 'Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως' και 'λειτουργικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ', όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, συναντιούνται διαπλοκή, ύποπτη πρακτική, αδιαφάνεια και συναλλαγή” επισήμανε χαρακτηριστικά ο Γ. Κουμουτσάκος, καταλήγοντας στο... συμπέρασμα ότι “στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ μια παραδοσιακή εφημερίδα της Αριστεράς μεταλλάσσεται διαγράφοντας την ίδια της την ιστορία”.


Μάλιστα, εμφανιζόμενος σαν... θεματοφύλακας των αξιών της Αριστεράς, τόνισε για την εφημερίδα ότι “οι συνεπείς αριστεροί πολίτες δεν θα την αναγνωρίζουν πια”, για να καταλήξει πως “τη γνωρίζουν όμως όλοι οι Έλληνες”.

Να απαντήσουμε και πάλι στην προπαγάνδα της Ν.Δ. δεν έχει νόημα. Ας επισημάνουμε μόνο ότι έπρεπε να μεταβεί ο Δ. Στούμπος στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για να σχολιάσει η Ν.Δ. κάποια από τις τρανταχτές αποκαλύψεις της.

Η Ν.Δ. “κατάπιε” την κατάθεση του εκδότη των “Παραπολιτικών” Γ. Κουρτάκη για το τηλεφώνημα Σαμαρά σχετικά με τον... “παναθηναϊκάκια” εισαγγελέα, δεν είπε ποτέ κουβέντα για την ομολογία του Παν. Ψυχάρη ότι πήρε δάνεια με... “αέρα”, δεν “είδε” την κατάθεση Αλαφούζου, ούτε την παραδοχή του Φ. Μπόμπολα για την ευθύνη των εκδοτών ως προς το αδιέξοδο του Mega. Ούτε την πείραξε η προκλητική άρνηση του εκδότη Θ. Αναστασιάδη να καταθέσει.

Όπως επίσης ακόμη αναμένονται οι απαντήσεις για το απλήρωτο δάνειο της οικογένειας Μητσοτάκη προς την Τράπεζα Πειραιώς από τον “Κήρυκα Χανίων”, στον οποίο ήταν μέτοχος ο νυν πρόεδρος της Ν.Δ.!

η Αυγή


Διαβάστε:


Την κατάθεση του εκδότη της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και διευθύνοντα συμβούλου του ΡΣ “Παραπολιτικά”, Γιάννη Κουρτάκη, στην εξεταστική επιτροπή της βουλής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, σχολίασε μιλώντας στο βραδινό μαγκαζίνο του ρ/σ «Στο Κόκκινο» και τον Σπύρο Γεράρδη ο δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» και πρώην πρόεδρος της ΕΣΕΗΑ, Δημήτρης Τρίμης.

Όλες οι ειδήσεις που έβγαλε η κατάθεση Κουρτάκη στρέφονται εναντίον τον ανταγωνιστών του, και εναντίον παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας, με έμφαση στον κ. Σαμαρά, για τον οποίο δήλωσε ότι του τηλεφώνησε και του ζήτησε να «κατεβάσει» από την ιστοσελίδα του σταθμού που διοικεί ένα ηχητικό αρχείο, σημείωσε ο Δ. Τρίμης.

«Η παλιά διαπλοκή της δεξιάς καταγγέλλεται από όλους τους παράγοντές της, και αυτό είναι ενδιαφέρον για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να προστατευθεί το πολιτικό σύστημα, η δημοκρατία και η κοινωνία» τόνισε στο σχόλιο του ο κ. Τρίμης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Τρίμης σχολίασε πως ο κ. Κουρτάκης δεν είναι καθόλου αφελής στις δηλώσεις του. «Βάζει βόμβες στο έως τώρα θεμελιωμένο σύστημα διαπλοκής. Εμφανίζεται ως πρωτομάστορας της κάθαρσης, δεν εξηγεί πώς πήρε ο ίδιος από το ΚΕΕΛΠΝΟ 1,3 εκατομμύρια ευρώ, επί υπουργίας Βορίδη, ο οποίος ήταν στενός του φίλος, πριν ακόμα πολιτευτεί με το ΛΑ.Ο.Σ» τόνισε.

Με τον κ. Μαρινάκη βρέθηκαν μαζί στο δωμάτιο της δημοπρασίας, χωρίς, όπως είπε, να έχουν οικονομική σχέση, αλλά επειδή έχουν καλές σχέσεις, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τρίμης, ενώ χαρακτήρισε τις καταγγελίες επιπέδου «πολιτικής βόμβας», ενώ θα τον παραξένευε να μην υπάρξει απάντηση Σαμαρά, απάντηση Ντογιάκου, απάντηση Τριανταφυλλόπουλου και απάντηση Φιλιππάκη, στους ισχυρισμούς Κουρτάκη.


Ακούστε εδώ


Διαβάστε:
Δήλωση του Γ. Κουμουτσάκου

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη δανειοδότηση κομμάτων και Μ.Μ.Ε., το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ κατέρρευσε με πάταγο.

Αποκαλύφθηκε ότι στην Αυγή, στο καθημερινό “Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως” και “λειτουργικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ”, όπως οι ίδιοι την αποκαλούν, συναντιούνται διαπλοκή, ύποπτη πρακτική, αδιαφάνεια και συναλλαγή.

Σήμερα, ομολόγησαν ότι η Αυγή:

- Έχει μέτοχο offshore που δεν ξέρουν ποιος είναι.

- Πήρε δάνειο με μόνη εγγύηση την κυκλοφορία της.

- Πήρε χρήματα από την κρατική επιχορήγηση του ΣΥΡΙΖΑ.

- Πήρε πολλαπλάσιες διαφημίσεις από τις τράπεζες, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε Κυβέρνηση.

- Πήρε αγνώστου ύψους διαφήμιση από κρατικές ΔΕΚΟ.

Σήμερα, αποδείχθηκε ότι, στην εποχή ΣΥΡΙΖΑ, μια παραδοσιακή εφημερίδα της Αριστεράς μεταλλάσσεται διαγράφοντας την ίδια της την ιστορία.

Οι συνεπείς αριστεροί πολίτες δεν θα την αναγνωρίζουν πια.

Τη γνωρίζουν, όμως, όλοι οι Έλληνες».

Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Η ΝΔ , το κόμμα που χρωστάει σε όποιον μιλά ελληνικά, που έχει δανειστεί πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ από τις τράπεζες και δεν θα καταφέρει να τα αποπληρώσει μέχρι να γίνει πρόεδρός της ο εγγονός του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κόμμα που έχει φεσώσει ακόμα και τους ιδιοκτήτες των γραφείων που ενοικίαζε στη Συγγρού, έχει το θράσος να κατηγορεί την εφημερίδα Αυγή για ύποπτες πρακτικές και αδιαφάνεια.

Θα τους συνιστούσαμε περισσότερη προσοχή και μελέτη των ισολογισμών της εφημερίδας, του μετοχικού κεφαλαίου της Αυγής, καθώς και των στοιχείων για το δάνειό της που αποπληρώνεται κανονικά. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθηθεί και ο πρόεδρος της ΝΔ στις επόμενες «επιχειρηματικές» του κινήσεις, αφού ο ίδιος έχει μετοχές στον Κήρυκα Χανίων και χρωστά σε τράπεζα 700.000 ευρώ που δεν αποπληρώνονται. Όσο για τις οφσόρ, καλό είναι να απευθυνθεί στον στενό σύμβουλο του κ.Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου για τεχνογνωσία.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου