Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Γεμίζουν τις άδειες σχολικές τσάντες στη Γλυφάδα

Ο Δήμος Γλυφάδας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τους μαθητές που έχουν ανάγκη.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών (τσάντες, σπιράλ τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, στυλό, κασετίνες κ.λ.π.) θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Ποσειδώνος & Σάκη Καράγιωργα) τις ώρες 10.00-13.00 & 18.00-21.00.

Παράλληλα, φέτος για την ενίσχυση της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης συγκεντρώνονται σχολικά είδη στο Φεστιβάλ Γλυφάδας που πραγματοποιείται στην 3η Μαρίνα μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου (εδώ το πρόγραμμα εκδηλώσεων του φεστιβάλ), αλλά και στην εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας "εμείς", μέχρι 17 Σεπτεμβρίου (ενημερωθείτε εδώ).


Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάλεσε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τους επιχειρηματίες, τους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης να ανταποκριθούν σε αυτή την πρωτοβουλία.


Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας στους μαθητές που τα έχουν ανάγκη και στις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών από τις 23 ως και τις 25 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν και μοιράστηκαν 1.400 σχολικές τσάντες γεμάτες με γραφική ύλη σε μαθητές της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου