Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Οι Ομάδες Συμβουλευτικής 2016 - 17 του Δήμου Αγίου Δημητρίου

κλικ για το πρόγραμμα
Στον ολοκαίνουργιο ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας επί της οδού Δυρραχίου 11 φιλοξενούνται φέτος οι Ομάδες Συμβουλευτικής του Τμήματος Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Τη φετινή χρονιά (περίοδος 2016-17) θα λειτουργήσουν δύο ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, μία ομάδα νέων, μία ομάδα στήριξης καρκινοπαθών και των φροντιστών τους, αλλά και για πρώτη φορά ομάδα επιχειρηματικότητας, απευθυνόμενη συμβουλευτικά σε πολίτες που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.


Ακόμη, για πρώτη φορά στο Δήμο Αγ. Δημητρίου, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου συμβουλευτικό πρόγραμμα προετοιμασίας ζευγαριών για την υποδοχή του νέου μέλους στην οικογένειά τους.

Όλες οι ομάδες συμβουλευτικής, προσωπικής ανάπτυξης και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επιστήμονες, συνεργάτες του Δήμου ή Εθελοντές.


Ο ειδικά διαμορφωμένος και ανακαινισμένος χώρος, που εξοπλίστηκε αποκλειστικά από χορηγίες εταιρειών οικιακού εξοπλισμού και τεχνολογίας που εξασφάλισε ο Δήμος Αγ. Δημητρίου, δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με χώρους αντίστοιχων ιδιωτικών δομών.





Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Ελένη Καντζέλη, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τόσο τις εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας για χορηγίες, βοηθώντας μας να φτιάξουμε έναν χώρο που ξεφεύγει από τα μέχρι τώρα δεδομένα του δημοσίου, αλλά και όλους τους Εθελοντές επιστήμονες που με ευαισθησία στηρίζουν αυτά τα προγράμματα του Δήμου μας και μας επιτρέπουν έτσι να παρέχουμε αναβαθμισμένες παροχές ως Κοινωνική Υπηρεσία».

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία και στα τηλ.: 2109738093 και 2109754035 και στο e-mail: ky@dad.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου