Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Δείτε τι πόλη παρέλαβε ο Χρήστος Κορτζίδης - με τα λόγια και τις φωτογραφίες του επιτελείου του κ. Κωνσταντάτου



Ο εκδότης τοπικού site κ. Κονταρίνης μπορεί να γράφει ό,τι του λένε και να ανεβάζει τις φωτογραφίες που του δίνουν, αλλά επειδή εμείς ζούμε εδώ, στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, μπορούμε να
του δείξουμε πώς παρέλαβε τον Δήμο ο Χρήστος Κορτζίδης και να τον βεβαιώσουμε τα εξής:

Όταν η διοίκηση Κωνσταντάτου αφήνει μια παιδική χαρά να ρημάξει για δυο χρόνια (η παιδική χαρά Αφροδίτης & Καλλιπόλεως -από όπου η φωτο- είναι χαρακτηριστική), μετά την ξηλώνει και βγάζει φωτογραφίες, τις οποίες παραδίδει στον κ. εκδότη κι αυτός τις δημοσιεύει, τότε αυτό δεν είναι ενημέρωση, αλλά κάτι άλλο...

Όχι βέβαια ότι ήταν σε άριστη κατάσταση -ειδικά της Αργυρούπολης-, αλλά...

Τι μπορούσε να γίνει σε 3,5 χρόνια, χωρίς τις χορηγίες της Lamda Development, της Ελληνικό ΑΕ κλπ (δεν ξέρουμε γιατί όλοι αυτοί μας αγάπησαν τόσο πολύ ξαφνικά)!

Τι μπορούσε να γίνει όταν ο περιφερειάρχης κ. Σγουρός έσπρωχνε σχεδόν όλο το χαρτί κατά Παλαιό Φάληρο μεριά, στον "μέντορα" κ. Χατζηδάκη!


Τι μπορούσε να γίνει όταν η διασυρμένη από τη δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης κα Ροδή Γεωργακάκη δεν ήταν στο Πράσινο Ταμείο να υπογράφει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που φέτος πάνε για την ανάπλαση των πεζοδρομίων του δήμου μας!

Υπάρχει παιδική χαρά στο Ελληνικό που παραδόθηκε ασφαλής με πιστοποίηση των οργάνων, η οποία όμως περιφράχθηκε 3 μήνες μετά την πιστοποίηση και σήμερα ακόμη το οικόπεδο είναι γιαπί.

Γιατί ξέρουν ότι τα πολλά ψηφαλάκια είναι από την Αργυρούπολη και γιατί δεν υπάρχει αντιπολίτευση (τουλάχιστον όχι όλη) για να απαντήσει!!!


Υ.Γ.: Παρακάτω θα δείτε τι πόλη παρέλαβε ο Χρήστος Κορτζίδης με τα λόγια και τις φωτογραφίες των ίδιων ανθρώπων που έστειλαν τώρα υλικό στον κ. Κονταρίνη... Με τα λόγια και τις φωτογραφίες του επιτελείου του κ. Κωνσταντάτου, αλλά αυτές είναι από το 2008/2009 (ο Χρ. Κορτζίδης ανέλαβε το 2010).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου