Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Να πεισμώσει και να πολεμήσει ο λαός για την εξυγίανση και αναγέννηση της πατρίδας


Η απόφαση του ΣτΕ για τα κανάλια έδειξε αυτό που αρκετοί ήξεραν, μα οι περισσότεροι αγνοούσαν.

Πρώτη φορά μια κυβέρνηση είναι τόσο χειροπόδαρα δεμένη απ’ τους έξω και τους μέσα, υποχρεωμένη να βαδίζει ανάμεσα σε νάρκες,
δόκανα και χαντάκια. Στην αγωνία της να ξεφύγει απ’ τις κακοτοπιές και τις ενέδρες πατά πεπονόφλουδες που της πετάνε οι πολυμήχανες ελίτ που κινούν τα νήματα.

Παλεύει να κυβερνήσει, μα την πραγματική εξουσία κατέχει η τρόικα και το ντόπιο σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς που ρήμαξε τη χώρα. Όσοι την κρίνουν αυστηρά για τα πολλά που θα ήθελε να κάνει κι όχι για τα λίγα που μπορεί, ας το ξανασκεφτούν.

Δυστυχώς η κυβέρνηση απατήθηκε άλλη μια φορά, πιστεύοντας πως αρκεί το δίκιο για να υπερισχύσει. Αμ δε, η Λερναία Ύδρα της διαπλοκής είναι εφτάψυχη για να πεθάνει.

Εδώ που φτάσαμε, θα ήταν εγκληματικό να κάνει πίσω η κυβέρνηση, να τα παρατήσει στη μέση του δρόμου. Δεν της μένει παρά να πεισμώσει, πολεμώντας μέχρι τέλος τους Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες.

Μα πάνω απ’ όλα να πεισμώσει και να πολεμήσει ο λαός για την εξυγίανση και αναγέννηση της πατρίδας.

Αν μείνει παθητικός θεατής, αφήνοντας το μέλλον του στα χέρια κάποιων δικαστών ή χειρότερα στις ορέξεις των «νταβατζήδων», έχει ήδη ξαπλώσει στο νεκροκρέβατο.


1 σχόλιο:

  1. Μόνο Οι ΤΟΛΜΗΡΟΙ μπορούν να χαράξουν δρόμους της ΣΩΤΗΡΙΑΣ της πατρίδος και του λαού. ΑΓΝΩΟΝΤΑΣ όλα τα εμπόδια, όποια και αν είναι.
    Μία κυβέρνηση, εκλεγμένη από τον ΛΑΟ είναι υποχρεωμένη βάσει του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΜΕ
    ΣΥΝΑΙΠΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΗΣ . Δεν έχει το δικαίωμα να μην τολμά την εξυγίανση του τόπου. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
    ΑΠΟ ΤΟ 1543 ΕΩΣ ΤΏΡΑ.
    (Δεν είμαι αριστερός,ούτε έχω καμιά ιδεολογία. δεν πιστεύω στις ιδεολογίες.Γιατί όλες οι ιδεολογίες εφαρμόζονται απο ανθρώπους,που είναι και καλοί και κακοί.Πιστεύω στον ΑΝΘΡΩΠΟ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή