Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Άκου δημοσιογράφε της πεντάρας και πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχώνΛοιπόν, άκου ΜΑΛΕΛΗ δημοσιογράφε της πεντάρας και πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχών.

- Όταν τα νοσοκομεία δεν είχαν γάζες και σύριγγες, όταν ο Λοβέρδος, ο Άδωνις και ο Βορίδης έκλειναν κλινικές, διαπόμπευαν οροθετικές, απέλυαν 2500 γιατρούς του ΙΚΑ, εσύ και οι όμοιοί σου, τους κρατάγατε φανάρι, φτύνατε ένα λαό στο πρόσωπο και του λέγατε ότι αυτά είναι αναγκαία και για το καλό του, γλεντώντας τους παχυλούς μισθούς που σας έδινα τα αφεντικά σας για την πληρωμένη δημοσιογραφία σας.


Τώρα που τα νοσοκομεία έχουν και υλικά, και γάζες, και σύριγγες, και φάρμακα, και νέα κρεβάτια ΜΕΘ, και 1400 γιατρούς παραπάνω, και 700 μόνιμο προσωπικό παραπάνω μέχρι στιγμής, και άλλους 2700 σε διαδικασία διορισμού.

Τώρα που οι ανασφάλιστοι έχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ανοίγεις το βοθρόστομά σου για να μιλήσεις για κατασροφή και αξιοπρέπεια των ασθενών.

- Όταν το ΕΚΑΒ δεν αγόραζε ασθενοφόρα γιατί τα οικονομικά και πολιτικά αφεντικά σου δεν τα έβρισκαν στις μίζες, όταν το ΕΚΑΒ πλήρωνε 11 εκατ. ευρώ για αεροδιακομιδές και 2 εκατ. ευρώ για πλωτές διακομιδές σε ιδιώτες.

Τότε δεν ήξερες τίποτα για το φόνο, αλλά ήταν όλα καλά καμωμένα.

Τώρα που πήραμε 90 ασθενοφόρα και ξεκινήσαμε το διαγωνισμό για άλλα 120, τώρα που ανοίξαμε 10 νέους τομείς του ΕΚΑΒ σε όλη την Ελλάδα, τώρα που προσλάβαμε 187 νέους μόνιμους διασώστες και 50 εποχιακούς για το προσφυγικό, τώρα που εγκαινιάσαμε βάση αεροδιακομιδών στη Σύρο, ρίχνοντας το κόστος στα 6 εκατ. ευρώ, τώρα που ήρθαμε σε συμφωνία με το Λιμενικό για μετασκευή 2 σκαφών του, που θα αναλάβουν τις πλωτές διακομιδές στις Κυκλάδες, ρίχνοντας το κόστος στο 1/5, τώρα που προκηρύσσουμε άλλους 150 μόνιμους.

Το βοθροκάναλο που διευθύνεις δεν είδε τίποτα απ’ όλα αυτά, παρά μόνο τα μουλάρια της ΠΟΕΔΗΝ και τους 34 απεργούς του Σωματείου του ΕΚΑΒ, που επειδή χάνουν τον πελατειακό τους ρόλο, κάνουν τηλεοπτικά σόου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες σας.

- Όταν οι ιδιώτες εργολάβοι καθαριότητας, σίτισης και φύλαξης έκαναν πάρτυ στα νοσοκομεία, εκτινάσσοντας τα κόστη σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, έχοντας τους εργαζόμενους με μισθούς πείνας και συνθήκες γαλέρας, το βοθροκάναλο που διευθύνεις δεν έκανε ούτε ένα ρεπορτάζ για το θέμα.

Τώρα που με δεύτερη νομοθετική πρωτοβουλία, παρά τα εμπόδια που έβαλε το ΣτΕ, επεκτείνουμε το καθεστώς των συμβάσεων εργασίας με τους εργαζόμενους σε αυτές τις υπηρεσίας, σε όλο το Δημόσιο Τομέα και όχι μόνο στα νοσοκομεία, που εφαρμόσαμε ήδη σε 25 και προχωράμε στα υπόλοιπα, τολμάς να πεις εσύ σε εμένα για ιδιωτικές συμβάσεις.

- Όταν το ΚΕΕΛΠΝΟ ξόδευε ολούθε δεκάδες εκατομμύρια διαφημιστικής δαπάνης για να ταϊζει παπαγάλους σαν και του λόγου σου, όλα ήταν καλά καμωμένα και υπέρ του Δημοσίου Συμφέροντος.

Τώρα που στέρεψε η βρύση του μαύρου χρήματος από το μαγαζί αυτό, ανακαλύψατε παρεμβάσεις του Υπουργείου στο διαγωνισμό για τις ΜΕΘ, που επιβάλαμε για πρώτη φορά, να γίνουν οι προσλήψεις με κριτήρια και όχι με χαρτάκια των βουλευτών και υπουργών που φιλοξενούσατε στις εκπομπές σας, πλέκοντάς τους το εγκώμιο για να γλεντάτε στην υγειά των κορόιδων που τους ψήφιζαν.


- Είστε σε παράκρουση και παραλήρημα γιατί ξέρετε ότι, όσα εμπόδια νομικά, δικαστικά και μαύρης προπαγάνδας κι αν μας βάλετε, η απόφαση έχει ληφθεί και δεν αλλάζει.


- Εμείς με τρωκτικά σαν κι εσάς και καναλάρχες της διαπλοκής, όπως τα αφεντικά σας, συμφωνίες δεν θα κάνουμε για να γίνουμε σαν τους προηγούμενους πολιτικούς που υπηρετούσατε.

Εκπροσωπούμε άλλα συμφέροντα, έχουμε διαφορετικές αξίες ύπαρξης, παλεύουμε για διαφορετικούς κόσμους.


Ο λαός θα κρίνει ποιος έχει δίκιο όταν έρθει η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου