Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Επί δεκαετία ξεχασμένα κοντέινερ με χιλιάδες είδη ιματισμού βρέθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, "όπως δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM ο κ. Χάρης Ζαχαρόγιαννης, διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου,
η ανακάλυψη έγινε μετά από έλεγχο του νέου διοικητή του νοσοκομείου."...

Αν δεν κάνουμε λάθος πρόκειται για τον διοικητή στο γραφείο του οποίου πριν λίγο καιρό και "δι' ασήμαντον αφορμήν" είχε κάνει ντού ο εργατοπατέρας της ΠΟΕΔΗΝ μαζί με άλλους συνδικαλισταράδες παντός κομματικού χρώματος και με τη συνοδεία των καμερών των πρόθυμων καναλιών.


Επιβεβαιώνεται ότι "τα σκυλιά αλυχτάνε, αλλά το καραβάνι προχωράει"...

Διαβάστε το ρεπορτάζ όπως το μεταφέρουμε από το ethnos.gr:

Τρία ξεχασμένα για περισσότερο από δέκα χρόνια κοντέινερς με χιλιάδες είδη απείραχτου ιματισμού απαραίτητα για τη λειτουργία του νοσοκομείου βρέθηκαν σε αποθήκες του Ασκληπιείου Βούλας, την ώρα που οι ασθενείς αναγκάζονταν να φέρνουν από το σπίτι τους κουβέρτες και σεντόνια καθώς το νοσοκομείο αντιμετώπιζε τραγικές ελλείψεις.

Τα κοντέινερ με τις χιλιάδες κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια πετσέτες και άλλα είδη ιματισμού βρέθηκαν μετά από έλεγχο σε οικίσκους του Ασκληπιείου. Ο εξοπλισμός είχε παραδοθεί στο νοσοκομείο προ δεκαετίας,αλλά ωστόσο είχε ξεχαστεί χωρίς ποτέ κανείς να μπει στον κόπο να απογράψει και πολύ περισσότερο να τον αξιοποιήσει.


Όπως δήλωσε μιλώντας στο Βήμα FM ο κ. Χάρης Ζαχαρόγιαννης, διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου, η ανακάλυψη έγινε μετά από έλεγχο του νέου διοικητή του νοσοκομείου.


«Πρόκειται για εξαιρετικής ποιότητας και ολοκαίνουριο ιματισμό με σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι και κουβέρτες που δεν έχουμε στα σπίτια μας», δήλωσε ο διευθυντής της νεφρολογικής μονάδας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τους ασθενείς οι οποίοι αναγκάζονταν να φέρνουν σεντόνια και κουβέρτες από το σπίτι τους, αλλά και από το νοσηλευτικό προσωπικό που δεν είχαν πετσέτες να σκουπιστούν.

4 σχόλια:

  1. Μαλον για πλιατσικο τα ειχαν και ποιος ξερει τι συνεβει με τις πολιτικες αλλαγες,ισως να [[ξεχαστηκαν]]η περειμεναν την καταλληλη στιγμη,Ειμαι λιγο καχυποπτος σε τετοιου ειδους [[ΞΕΧΑΣΙΑΡΙΔΕΣ]] 3 ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ 10 ΧΡΟΝΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απο που ηρθες εσύ;; Δεν ξερεις τι σημαινει πασοκικό σκυλι και δεξια διοικηση;;;

      Διαγραφή