Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης μήνυσε τη Λίμνη Βουλιαγμένης για το πάρτυ της ντροπής

του Γιώργου Λαουτάρη


Με μήνυση κατά του αγορανομικού υπευθύνου της επιχείρησης που εκμεταλλεύεται τη Λίμνη Βουλιαγμένης αντέδρασε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στο γαμήλιο πάρτυ με ζωντανή μουσική που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, όπως αποκάλυψε το 3vita.gr.

Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης ο Δημοσθένης Δόγκας, αναφερόμενος στο βίντεο που έστειλε δημότης στο 3vita.gr όπου αποδεικνύεται ότι το Μνημείο της Φύσης μετατράπηκε για μια νύχτα σε πριβέ live club της τραγουδίστριας Demy.


Ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης εγκάλεσε τον δήμαρχο ότι τις παράνομες αυτές πρακτικές της επιχείρησης τις ενθάρρυνε η ίδια η δημοτική αρχή, με το να προμοτάρει και να ενισχύει συναυλίες πέρσι εντός της Λίμνης.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος παραδέχτηκε ότι «αυτό που έγινε το προηγούμενο Σάββατο ήταν απαράδεκτο» και αποκάλυψε ότι κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας πήγε στο χώρο, βεβαίωσε παραβάσεις για υπέρβαση του ωραρίου μουσικής και για τοποθέτηση ηχείων σε εξωτερικό χώρο, ενώ την επομένη υπέβαλε και μήνυση στον υπεύθυνο.

Ο δήμαρχος μάλιστα αποκάλυψε πως επρόκειτο για πάρτι μετά από πολιτικό γάμο, τον οποίο τέλεσε όχι ο ίδιος, όπως τόνισε με έμφαση, αλλά «δήμαρχος - τηλεπερσόνα» προφανώς υπονοώντας τον Ηλία Ψινάκη.

Πάντως, επέμεινε στη θέση του ότι η Λίμνη Βουλιαγμένης μπορεί να μετατρέπεται κατά το δοκούν σε συναυλιακό χώρο, αρκεί να είναι η «μουσική χαμηλά» με περιορισμένο αριθμό θεατών και να φιλοξενούνται διαφορετικοί καλλιτέχνες, όπως η Αλέκα Κανελλίδου και ο Κώστας Χατζής, που τραγούδησαν πέρσι…

3vita.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου