Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Μετά από δυο χρόνια δημαρχίας διαπίστωσαν ότι υπήρχαν τρία υπέροχα συντριβάνια, που δεν ήταν ιδιοκτησία τού "mega ΑΒ"


Τι άκουσα πάλι από τον Κοινοτικό Σύμβουλο Ελληνικού κ. Περικλή (Πέρυ) Παπαδημητρίου!!!
(Ότι είμαι "γραφική γραία" το έχω ξανακούσει από άλλους και πολλές φορές)...
Οι φωτογραφίες που ανεβάζω (είπε ο κ. Πέρυ), είναι "αισχρές"!!!

Ότι βλέπουμε (είπε ο κ. Πέρυ) μόνο τα δικαιώματά μας και όχι τις υποχρεώσεις μας...
Δηλαδή από αύριο να πάρω τον κουβά, να πάω να ποτίσω κανένα πάρκο, να κουρέψω το γρασίδι και... να βάλω τον Κώστα να αλλάξει καμιά λάμπα στον ποδηλατόδρομο...


Και μετά να πάω στο Δημαρχείο, να δώσω κάτι παραπάνω για τα δημοτικά τέλη, γιατί -αν τα μετρήσω (λέει) σε ευρώ- θα μου πέσει πιο ελαφριά η αύξηση κατά 40%!!!


Γέλασε πολύ, όταν του έδειξα την ολοκληρωμένη παιδική χαρά της Αργυρούπολης που ανακαινίσθηκε μετά το καλοκαίρι και παραδόθηκε στις αρχές του Οκτωβρίου.
Το γέλιο του όμως πάγωσε, όταν έκανα σύγκριση με παιδική χαρά του Ελληνικού που η ανακαίνισή της ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι και το μεγαλύτερο μέρος του οικοπέδου είναι ακόμα γιαπί.
Πάγωσε, γιατί είναι Κοινοτικός Σύμβουλος Ελληνικού ο "υπεράνω" κ. Περικλής Παπαδημητρίου...

Και τέλος έμαθα από τον κ. Πέρυ ότι το πάρκο στο mega AB δεν είναι
του Δήμου, αλλά "ανήκει στο κατάστημα" κι αναρωτήθηκα αν γι' αυτό δεν το καθαρίζει η δημοτική αρχή και άφησε το γρασίδι να ξεραθεί.
Άντε παιδιά, να το δώσετε πίσω στον άνθρωπο, να το κάνει χώρο στάθμευσης...

Άσε που εγώ φταίω για την κατάντια του Δήμου, επειδή βγάζω "αισχρές" φωτογραφίες...

Αυτά και άλλα πολλά από τον Κοινοτικό Σύμβουλο Ελληνικού, εκλεγμένο ελέω συνεταίρου... Να τους χαιρόμαστε βρε!!!

Ευτυχώς όμως που υπάρχει και η άλλη πλευρά στη διοίκηση του Δήμου και έτσι δεν πρόκειται να πλήξουμε...

Μόλις έμαθε ο κ. Αντιδήμαρχος
ότι ο κ. Πέρυ παρέδωσε το παρκάκι στο mega AB, παρενέβη αστραπιαία μετά από δύο χρόνια, το απαλοτρίωσε, το μετονόμασε σε "Πλατεία Σταθμού" και πλέον διεκδικεί τον τίτλο του "Κόκκινου Αντιδημάρχου".

Επίσης έμαθε ο κ. Αντιδήμαρχος ότι εκεί υπάρχουν και τρία από τα ωραιότερα συντριβάνια.

Υποθέτει, φαντάζομαι, πως είναι "εντυπωσιακά", επειδή προέκυψαν λόγω του σεισμού στην Ιταλία, αλλά μπορώ να τον βεβαιώσω ότι κατασκευάσθηκαν επί δημαρχίας του αείμνιστου Κώστα Κορτζίδη, παρότι γνωρίζω ότι αυτό δεν τον ενδιαφέρει.

Αλλά και το παρκάκι που ξεραίνεται κατασκευάσθηκε επί δημαρχίας Κώστα Κορτζίδη και συντηρήθηκε επί δημαρχιών Ιορδάνη Εφραιμίδη και Χρήστου Κορτζίδη, παρότι κανείς τους δεν έβαλε ταμπέλες, αλλά γνωρίζω πως ούτε αυτά ενδιαφέρουν τον κ. Αντιδήμαρχο.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μας πει ότι τα συντριβάνια ήταν "για πολλά χρόνια παραμελημένα", για να μας αποδείξει πόσο σπουδαία είναι η διοίκηση Κωνσταντάτου που τα επιδιόρθωσε και τα ξεβρώμισε μετά από δύο χρόνια...

Βέβαια έπρεπε να το γράψω πάνω από εκατό φορές και να κοινοποιήσω πάνω από εκατό "αισχρές" φωτογραφίες (κι ας ενοχλούν τον κ. Πέρυ Παπαδημητρίου)...
Αλλά, όπως θα έλεγε και ο κ. δήμαρχος, δικαιώθηκα η "γραφική γραία"!!!

Το καλό είναι ότι μαθαίνουν εκεί στη δημοτική αρχή...
Ίσως όχι με την πρώτη, ούτε με τη δεύτερη...
Αλλά μετά από δυο χρόνια μαθαίνουν!!!

 


Άφησα για κερασάκι τον Κοινοτικό Σύμβουλο Ελληνικού κ. Περικλή Παπαδημητρίου...

Όχι για κάποιον προσωπικό λόγο, αλλά γιατί με πονάει αυτή η ιστορία με τα δημοτικά τέλη.
Όχι μόνο γιατί τα αύξησε στο Ελληνικό κατά 40% ο κ. Κωνσταντάτος, αλλά και γιατί πήρε πίσω κατά το μισό την απαλλαγή για τα ΑμεΑ ολόκληρου του Δήμου μας, παρότι η απαλλαγή ήταν προεκλογική του δέσμευση.Για τον κ. Πέρυ λοιπόν το 40% αύξηση στα δημοτικά τέλη του Ελληνικού είναι "τίποτα".
Για τον κ. Κωνσταντάτο το προεκλογικό του πρόγραμμα δεν είναι "λόγια του αέρα".Ο κ. Πέρυ μάς είπε ότι απλά "λόγια του αέρα" είναι, γιατί αν δεν ήταν "λόγια του αέρα" (αν πήγαινε προς τα κάτω, λέει, η εξισορρόπιση των κοινοτήτων), "απλά δεν θα έβγαινε το ανταποδοτικό κόστος".

Και έτσι "απλά", ο φέρελπις πολιτικός άνδρας "αδειάζει" και τον κ. Κωνσταντάτο, αλλά και το προεκλογικό πρόγραμμα της παράταξής τους...

Όλα τόσο "απλά" και το αποτέλεσμα γνωστό!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου