Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

12 παραστάσεις του έργου «Στερνή μου νιότη…» από το Παιδικό & Εφηβικό Εργαστήρι του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου παρουσιάζει το έργο «Στερνή μου νιότη…» της Μαρίας Μπακέλλα στο αμφιθέατρο του Στρογγυλού (Παπάγου & Καλλιθέας - είσοδος από Καλλιθέας).

Φέτος το παρουσιάζουν δυο ομάδες. Από τη μια το παιδικό εργαστήρι με τριάντα δυο μικρά παιδιά με φαντασία, λόγο και δημιουργικότητα. Παιδιά που πάντα ξέρουν, αντιλαμβάνονται, αισθάνονται και κατανοούν αυτά που εμείς νομίζουμε πως τους είναι δύσκολα.


Κι από την άλλη το νεοσύστατο εφηβικό εργαστήρι ξεκινά την θεατρική του δράση. Είκοσι ένα έφηβοι -οι δεκαοκτώ προερχόμενοι από το Παιδικό Εργαστήρι- με λόγο σκληρό και τρυφερό μαζί, ένα βήμα πριν την ενήλικη ζωή, με πολύ κέφι, αγάπη και ανεξάντλητη ζωντάνια, ξεκινά, συνεχίζει, ονειρεύεται και διεκδικεί.


Το ίδιο έργο με διαφορετική δυναμική από την κάθε ομάδα, ένα έργο που μιλάει για τους δυο πόλους της ζωής μας, τη νιότη και τα «γηρατειά», που μιλά για αυτούς τους ανθρώπους που ρωτάνε αχόρταγα «και μετά;» που τα γεγονότα τούς προκαλούν, που αιφνιδιάζονται ,θαυμάζουν και που πάντα βρίσκουν χαρά στο παιχνίδι της ζωής!

Παραστάσεις Εφηβικού Εργαστηρίου:
25, 26, 27 Νοεμβρίου & 2, 3, 4 Δεκεμβρίου

Παραστάσεις Παιδικού Εργαστηρίου:
9, 10, 11, 16, 17, 18 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 8.15μμ - Είσοδος ελεύθερη

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά και όλους που συνέβαλλαν στην παρουσίαση αυτή.Μπράβο στην καλή δουλειά που γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή