Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

2.600.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια με 2.600.000 ευρώ η κατασκευή Aίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, περίπου 2.000 τ.μ., στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού.

Η Αίθουσα που ήταν μακροχρόνιο αίτημα όλων των δημοτικών αρχών της πόλης για έναν πολυχώρο αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, θα παραδοθεί για χρήση σε δυο χρόνια και θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και πατάρι.

Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης θα είναι ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μίλτος Ευσταθιάδης.

Ο κ. Κωνσταντάτος που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού ευχρίστησε το Π.Σ. και την Περιφερειάρχη προσωπικά, είπε πως το έργο είναι διαχρονικό αίτημα των δημοτικών αρχών, ενώ προκάλεσε εντύπωση η αποστροφή του ότι, παρότι δεν είναι ομογάλακτος της Ρένας Δούρου, το αίτημα βρήκε επιτέλους ανταπόκριση και δικαίωση.

"Ήταν προσπάθεια των Δημοτικών Αρχών τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον", δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιας Αθήνας Χρήστος Καπάταης:
Νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης θα κατασκευαστεί με δαπάνη της Περιφέρειας Αττικής κόστους 2.600.000 ευρώ.
Το κτίριο θα περιλαμβάνει τρία επίπεδα, αποτελεί ανάγκη για όλο το Δήμο και ήταν προσπάθεια των Δημοτικών Αρχών τα τελευταία 10 χρόνια τουλάχιστον.
Η κατασκευή θα γίνει εντός του χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού.
Το παραπάνω αποτέλεσε ομόφωνη απόφαση του χθεσινού Περιφερειακού Συμβουλίου.
"Ένα διαχρονικό αίτημα συλλόγων γονέων, δημοτικών αρχών -Ν. Εφραιμίδη, Χρ. Κορτζίδη-, της σημερινής δημοτικής αρχής", έγραψε στο facebook ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Μίλτος Ευσταθιάδης:
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού...
Έργο 2.600.000 ευρώ...
Ένα διαχρονικό αίτημα συλλόγων γονέων, δημοτικών αρχών -Ν. Εφραιμίδη, Χρ. Κορτζίδη-, της σημερινής δημοτικής αρχής (Γ. Κωνσταντατου)...
Δουλειά δεκάδων, εκατοντάδων ωρών των Τεχνικών Υπηρεσιών, βρίσκει τη δικαίωση...
Το έργο θα πραγματοποιηθεί με την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου