Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Σε λειτουργία το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία των Δήμων Αγ. Δημητρίου & Αλίμου της Π.Ε Νότιας Αθήνας

Συνάντηση εργασίας με σκοπό τον συντονισμό της δράσης αλλά και την διευθέτηση των τελικών ενεργειών προκειμένου να τεθεί σε πλήρη λειτουργία το πρόγραμμα ανακύκλωσης χαρτιού στα σχολεία «Έλα στον κύκλο μας» στους Δήμους Αγίου Δημητρίου και Αλίμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στην Καλλιθέα, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστου Καπάταη.

Οι εκπρόσωποι του ΕΔΣΝΑ παρουσίασαν όλες τις πτυχές του προγράμματος και δήλωσαν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα αλλά και την πλήρη διαθεσιμότητά τους.


Οι Δήμαρχοι Αγίου Δημητρίου και Αλίμου, Μαρία Ανδρούτσου & Ανδρέας Κονδύλης αντίστοιχα, δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία το πρόγραμμα.

Οι Διευθυντές εκπαίδευσης
από την μεριά τους με την επιστημονική τους γνώση, δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης, δήλωσε ότι πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα το οποίο θα λειτουργήσει σε όλους τους Δήμους του Νότιου Τομέα Αθήνας.

Με τέτοια βήματα η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Α΄ βαθμό Ο.Τ.Α και την εκπαιδευτική κοινότητα, εντείνει την προσπάθεια για γρήγορη μετάβαση στο νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων με τρόπο ορθολογιστικό, σύννομο, εναρμονισμένο με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν: η Δήμαρχος Αγ.Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, ο Αντιδήμαρχος Αλίμου Αρτέμης Καραμολέγκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ, Σοφία Κορωναίου-Καμπά, το στέλεχος του ΕΔΣΝΑ κ. Σταματοπούλου Ευθυμία, οι Διευθυντές Εκπαίδευσης της Α΄θμιας Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Κέντρος και της Β΄θμιας Εκπαίδευσης κ. Άρης Βαρελάς, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄θμιας Εκπαίδευσης Μαρία Αραπάκη, και ο Διευθυντής του γραφείου Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νότιου Τομέα Λεωνίδας Μύαρης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου