Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Αφού δεν ήρθε ο Ομπάμα στο Δήμο μας, εμείς φέρνουμε την Έφη Θώδη πριν την πάρει ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο


Έτοιμες οι συμμαθήτριες;;; Κομμωτήριο; Νύχια; Όλα;
Το βράδυ έχουμε πανηγύρι!!! Ναι!... Παραδοσιακό!

Γιατί έμαθαν ότι ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης προάγει τον... πολιτισμό και μας ήρθαν κι από την "Πέργαμο"!!!
Έχω υποχρέωση να σας το θυμίσω, γιατί (άνθρωποι είμαστε) μπορεί να ξεχάσουμε...



Και μιας και μιλάμε για μνήμη, θυμάμαι τον λόγο που έβγαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επί του πολιτισμού κ. Φώτης Ιασωνίδης και εξηγούσε γιατί πρέπει να φέρνουμε ποιοτικά θεάματα στο Δήμο μας...


Έτσι λοιπόν απόψε, έχουμε άλλη μια πολιτιστική προσφορά στους δημότες μας συνοδευμένη με όλα τα παρελκόμενα παραδοσιακά (ουϊσκυ, λουλούδια μετά λουλουδούδων, πορτιέρηδες, παρκαδόρους... και ό,τι άλλο προβλέπει η παράδοση).

Εγώ πάντως θα πάω γιατί, όταν ακούω "Τα Γίδια", μερακλώνω, η γραία, και κάνω και ζημιές!!!




Ελπίζω μόνο, αυτή τη φορά, να έχουν φροντίσει να μαζεύει κάποιος τις πρωινές ώρες τούς λιπόθυμους από τα ευγενή ποτά (όπως είχε καταγγείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Γιώργος Σαραφίδης)...

Γιατί τώρα είναι χειμώνας... Μην βρούμε κανέναν κοκαλωμένο από το κρύο.


Και μιας και μιλάμε για πολιτισμό, να το ξαναπούμε λοιπόν για να το εμπεδώσουμε...

"Γλυκάθηκε η γριά στα σύκα..."




 
Αλλά κάποιοι χάρηκαν τόσο πολύ με την "επιτυχία" τους και σκέφτηκαν να επαναλάβουν το εγχείρημα.

Έτσι, ένα μήνα μετά την πρώτη του επιτυχία, αποφάσισαν να αναβιώσουν έναν σύλλογο που είχε ξεχαστεί και να επαναλάβουν το "αντάμωμα", αυτή τη φορά με την άλλη εξαίρετη αοιδό Έφη Θώδη!!!

Τα ερωτήματα και πάλι είναι πολλά και ένα απ' αυτά είναι ότι ο Σύλλογος Ευγηριωτών Λευκάδας δεν είναι καν ένας σύλλογος του Δήμου μας για να του παραχωρούν δωρεάν δημοτικό χώρο...


Εκτός αν η δημοτική αρχή πήρε υπόψη της ότι η συνέλευση αναβίωσης του νέου συλλόγου έγινε στο καφενείο του Ελαιώνα Αργυρούπολης για να είναι κοντά στο σπίτι του εφόρου του Συλλόγου "Πρόοδος".

Να μην κουράζεται ο άνθρωπος, γιατί τρέχει και κολλάει αφίσσες από το Λαύριο μέχρι τη Λεωφόρο Κηφισσού, όπως είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο οποίος ίδιος άνθρωπος διοργάνωσε το "αντάμωμα" του καλοκαιριού, πρωτοστάτησε στην αναβιώση του Συλλόγου Ευγηριωτών Λευκάδας και είναι και φίλος του δημάρχου.

Αυτά συμβαίνουν μόνο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας...


Και ειδικά στο Δήμο Ελληνικού-Αργρούπολης όπου, αφού δεν ήρθε ο Ομπάμα στο Δήμο των 120 έργων (σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου), εμείς φέρνουμε την Έφη Θώδη πριν την πάρει ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο (σύμφωνα με τις δηλώσεις της δημοφιλούς αοιδού και του συνεργάτη της):


Μετά τον πανικό που άρχισε από το πανό στην Αργυρούπολη...
Περιμένουμε φωτογραφίες πανικού και με τις αφίσσες στο Λαύριο και τον Κηφισσό
Και το "κερασάκι στην τούρτα"
Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου