Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Να απαντήσει η δημοτική αρχή για τον Σταθμό Απορριμμάτων, ζητούν οι Οργανώσεις Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ


Το γάντι ρίχνουν στην παράταξη του κ. Κωνσταντάτου και τη δημοτική αρχή οι Οργανώσεις Μελών Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του κυβερνώντος
κόμματος για το αεροδρόμιο.

Με ένα σκωπτικό σχόλιο οι δυο Οργανώσεις καλούν την «Ενωμένη Πόλη» του κ. Κωνσταντάτου να απαντήσει αν «συμφωνεί η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης να δημιουργηθεί ο Σταθμός Διαχείρισης Απορριμμάτων στον χώρο του πρώην αεροδρομίου ή επιμένει να γίνει μέσα στον οικιστικό ιστό» της πόλης.

Παράλληλα παραθέτει φωτογραφίες από περυσινή δήλωση του κ. Κωνσταντάτου και από το τελευταίο σχετικό με το θέμα δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής.

Ακολουθεί ολόκληρο το σχόλιο:

Αφού δεν κατανοεί η «Ενωμένη Πόλη» του κ. Κωνσταντάτου, 
ας απαντήσει για το Σταθμό Διαχείρισης Απορριμμάτων


Επειδή η «Ενωμένη Πόλη» του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου αδυνατεί να κατανοήσει τη «δυσνόητη», όπως γράφει, ανακοίνωσητης Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Επειδή η «Ενωμένη Πόλη» του κ. Κωνσταντάτου κατανόησε πολύ καλά ότι η Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην απομάκρυνση του επικίνδυνου για το δημόσιο συμφέρον δημάρχου από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ.

Αντί να μπαίνει στη δοκιμασία κατανόησης μεγάλων κειμένων, ας απαντήσει σ’ αυτό το απλό που απασχολεί τους κατοίκους της πόλης μας:
Συμφωνεί η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης να δημιουργηθεί ο Σταθμός Διαχείρισης Απορριμμάτων στον χώρο του πρώην αεροδρομίου (όπως προτείνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και είχε συμφωνηθεί πέρυσι τον Μάιο από τους τρεις δημάρχους και τον αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας) ή επιμένει να γίνει μέσα στον οικιστικό ιστό τού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης;Ελληνικό-Αργυρούπολη 19.11.2016
Οργάνωση Μελών Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ
Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ


Η περυσινή δήλωση του κ. Κωνσταντάτου με την οποία υπαναχωρεί από τη συμφωνία των τριών Δημάρχων και του Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας να αναζητηθεί χώρος μέσα στο πρώην αεροδρόμιο:


Απόσπασμα από το προ ολίγων ημερών δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης με το οποίο παραδέχεται ότι έχει προτείνει τη χωροθέτηση του Σταθμού Διαχείρισης Απορριμμάτων ακόμα και μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου