Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Απάντηση της εφημερίδας "Documento" σε ανακοίνωση της Ν.Δ. @ Βαλίτσες με χρήμα, ρουσφέτια και στο βάθος... κοριοί!

Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση για τα πολιτικά και δημοσιογραφικά χρονικά επεχείρησε η Νέα Δημοκρατία να απαξιώσει την έκδοση της νέας εφημερίδας «Documento».

Με τον παρακάτω τρόπο απάντησε η εφημερίδα στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Η Νέα Δημοκρατία επέλεξε να βγάλει ανακοίνωση στην οποία αντιμετωπίζει το Documento από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του ως πολιτικό αντίπαλο, προσφεύγοντας μάλιστα σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Το άγχος όσων έγραψαν την ανακοίνωση και οι λόγοι του πανικού τους είναι δική τους υπόθεση και επιλογή.


Δική μας είναι η προάσπιση της αλήθειας και της ελευθερίας του Τύπου.

Είναι απαράδεκτο ένα πολιτικό κόμμα, να αντιμετωπίζει τον Τύπο όχι με βάση τον θεσμικό του ρόλο, αλλά με βάση το αν είναι αρεστός ή όχι. Η εφεύρεση εχθρών από τη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να εξυπηρετεί εσωκομματικά την ίδια, αλλά είναι επικίνδυνη υπόθεση, ειδικά όταν οι εχθροί είναι η ελευθερία του Τύπου και οι εφημερίδες.

Σε ό, τι αφορά στην ουσία του δημοσιεύματος, καλό θα ήταν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ που είναι και πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να απαντήσουν αν όσα γράφει το δημοσίευμα είναι αληθινά, όπως άλλωστε έχουν υποχρέωση να κάνουν ως δημόσια πρόσωπα.

Αν δηλαδή συμμετείχαν στην διασπάθιση δημόσιου χρήματος.
Για εμάς, όπως και για το Σύνταγμα, υπέρτατο αγαθό είναι το δημόσιο συμφέρον.

Το δημοσίευμα θα σταλεί στην Εισαγγελία και ας απαντήσει εκεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και οι υπόλοιποι.

Θα συνεχίσουμε την δημοσιογραφία, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιός μας θεωρεί εχθρούς. Μας αρκεί που φίλοι μας είναι η αλήθεια και οι αναγνώστες».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η εφημερίδα “Documento” φροντίζει από το πρώτο κιόλας φύλλο της, να εμφανίσει υπόγειες διασυνδέσεις και μεθόδους παρακρατικών λογικών. Παρακολουθήσεις, κασέτες, υποκλοπές, ψέματα, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σε μια νέα κυριακάτικη εφημερίδα, που κατάφερε να απαξιωθεί ταυτόχρονα με την κυκλοφορία της. Συγχαρητήρια! Συνεχίστε την επίδειξη κιτρινισμού. Σύντομα, δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα να σας δίνει την παραμικρή σημασία».



Αλληλοπαρακολουθήσεις και καταγραφές συνομιλιών στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ που εμπλέκουν υπουργούς σε όργιο παράνομων διορισμών, αποκαλύπτει στο παρθενικό της φύλλο που κυκλοφόρησε σήμερα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, η εφημερίδα Documento.

Στις τηλεφωνικές συνακροάσεις που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη ρεμούλα στους κόλπους του ΚΕΕΛΠΝΟ, πρωταγωνιστεί, όπως αποκαλύπτει το Documento, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Θεόδωρος Παπαδημητρίου, ο οποίος εμφανίζεται να συνομιλεί με κορυφαία πολιτικά πρόσωπα και συμβούλους τους. Οι συνομιλίες που αποκαλύπτει η εφημερίδα επιβεβαιώνουν ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ υπήρξε κέντρο αφενός παράνομων προσλήψεων και αφετέρου εξυπηρέτησης πολιτικών προσώπων. Στις επίμαχες συνομιλίες μάλιστα γίνεται λόγος ακόμη και για βαλίτσες με χρήμα αλλά και για διαπλεκόπενους ανθρώπους στη Δικαιοσύνη που μπορύν να βοηθήσουν.

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως η εφημερίδα και αποκαλύπτουν το όργιο της διαπλοκής εστάλησαν στα γραφεία του Documento μόλις λίγες ημέρες αφού ανακοινώθηκε η έκδοσή του και με μοναδικό σκοπό να προχωρήσει επιτέλους η έρευνα για Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το οποίο άλλωστε ήδη ελέγχεται από τις Αρχές όχι μόνο για παράνομες προσλήψεις, αλλά και για διακίνηση μαύρου χρήματος και για χρήση πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις διοχετεύθηκαν σε εικονική διαφήμιση.

Διαβάστε ακόμη στο Documento, αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Κουφοντίνα για τα ασύλληπτα μέλη της 17Ν. Τι λέει στο Documento το μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο.

Επίσης: Μυστικά και ψέματα για τη Μπέτυ Μπαζιάνα. Ποια είναι η σύντροφος του πρωθυπουργό και τι λέει για τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, τον τίτλο της «Πρώτης Κυρίας» και τις επιθέσεις που δέχεται.

Μαζί με το Documento θα βρείτε αυτή την εβδομάδα το έγκυρο ερευνητικό περιοδικό Hot Doc, το οποίο φιλοξενεί μεγάλη έρευνα για τον μυστικό στρατό της CIA στην Ελλάδα και το σχέδιο με την μυστική ονομασία «Κόκκινη Προβιά». Ακόμη θα βρείτε το 32σελιδο ένθετο DOCville με ενδιαφέροντα θέματα, ρεπορτάζ και άποψη για την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα εικαστικά, τις επιστημονικές ανακαλύψεις, τον θαυμαστό και άγριο κόσμο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, το lifestyle και το ευ ζην.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου