Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

“INVISIBLE” από τη Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη Μοσχάτου-Ταύρου, στις 1 & 2 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ

Με την ταινία του Δημήτρη Αθανίτη “INVISIBLE” συνεχίζει τις προβολές της η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου η ταινία προβάλλεται στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θ. Αγγελόπουλος” (Κων/πόλεως & Σολωμού στο Μοσχάτο) και την Παρασκευή 2 του μήνα στο θεατράκι στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου).

Ώρα έναρξης: 8.00μμ. Είσοδος ελεύθερη.


Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη ταινία  με διεθνή αναγνώριση με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Στάνκογλου, Κόρα Καρβούνη, Κώστα Ξυκομηνό, Εύα Στυλάντερ, Μενέλαο Χαζαράκη, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Νικολίτσα Ντρίζη και τον μικρό Χρήστο Μπενέτση.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένας πατέρας χάνει τη θέση του στον κόσμο. Ο Αρης είναι ένας μοναχικός 35άρης, χωρισμένος, που δουλεύει σε ένα εργοστάσιο. Όταν απολύεται χωρίς καμιά προειδοποίηση, αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος, καθώς νιώθει θύμα μιας ακραίας αδικίας. Όμως ο Άρης δεν είναι μόνος του. Έχει μαζί του και τον εξάχρονο γιο του...

Με επίκεντρο την περιοχή του Ασπρόπυργου, ο Δ. Αθανίτης αναπτύσσει μια ιστορία εμμονής και εκδίκησης. Αγωνιώδης ατμόσφαιρα από την πρώτη στιγμή μέχρι το (απρόσμενο) τέλος, με την κάμερα καρφωμένη στο εκφραστικό -απελπισμένο αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένο- πρόσωπο του Γιάννη Στάνκογλου.

Που ξεχνά (;) πως στο πλευρό του υπάρχει ένα παιδί, για το οποίο ο πατέρας είναι ο κόσμος όλος. Ένα παιδί που παλεύει με τον κόσμο των μεγάλων. Έναν κόσμο αόρατο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου