Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Mάχη με τα σκουπίδια στο Ελληνικό: Ο Ανδρέας Κονδύλης σε ρόλο πυροσβέστη

Το “καυτό” θέμα των σκουπιδιών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου. “Είναι ευθύνη της Πολιτείας. Μόνο με κοινή λύση θα προχωρήσουμε. Οτιδήποτε άλλο
είναι ημίμετρο” είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

“Το σενάριο που εξετάζει ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης (δημιουργία σταθμού απορριμμάτων, στα σύνορα με τη Γλυφάδα), δεν αποτελεί τον κοινό μας στόχο. Στη σωστή κατεύθυνση είναι η πρόταση των τριών πρώην δημάρχων.


Είναι ευθύνη της Πολιτείας, να μας φωνάξει μαζί με την Περιφέρεια και να υποδείξει το χώρο, για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σταθμού μεταφόρτωσης και επεξεργασίας απορριμμάτων που θα λειτουργεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Εμείς έχουμε καταθέσει τη δική μας πρόταση”.

Ο πρώην δήμαρχος Θάνος Ορφανός πρότεινε να γίνει διαδημοτικό συμβούλιο για το θέμα των σκουπιδιών.

“Ακούμε ότι θέλει ο επενδυτής να διαχειρίζεται το θέμα με τα σκουπίδια. Είναι λεφτά των δημοτών” είπε.

Ρόλο πυροσβέστη παίζει ο Ανδρέας Κονδύλης στη μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Κωνσταντάτο και στον Γιώργο Παπανικολάου.

“Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης πηγαίνει μόνος του” είπε ο δήμαρχος Αλίμου. “Μιλάω και με του δύο δημάρχους. Εφόσον ωριμάσουν οι συνθήκες να γίνει το διαδημοτικό συμβούλιο”

Η Κυριακή Καμαρινού επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλίμου, είπε ότι πρόκειται για θέμα κεντρικού σχεδιασμού του κράτους που αφορά όλο το λεκανοπέδιο.

geitoniamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου