Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Αγώνας Δρόμου στο Μοσχάτο: "Όλοι μαζί για την παραλία μας", την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 9.00πμ

Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 9.00πμ (ώρα προσέλευσης 8.30πμ), αγώνα δρόμου στην παραλία του Μοσχάτου.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους & όλες, με προσωπική ευθύνη, γι’ αυτό απαιτείται υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής του ενδιαφερόμενου. Αν πρόκειται για ανήλικο άτομο, η δήλωση συμμετοχής ισχύει εφόσον είναι υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα.

Οι αιτήσεις συμπληρωμένες θα κατατίθενται στη Γραμματεία του Τμήματος Αθλητισμού & Ν. Γενιάς, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Μοσχάτου - Μιαούλη 60, ώρες 09.00-14.00 & 17.00-20.00, είτε θα στέλνονται με e-mail στο onadmos@yahoo.gr με την ένδειξη “ Όλοι μαζί για την παραλία μας” “Αίτηση”. (Διάθεση αιτήσεων και από www.dimosmoschatou-tavrou.gr).

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα παρευρίσκεται γιατρός, αυτοκίνητο του Ε.Κ.Α.Β το οποίο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά προτεραιότητα σε περίπτωση ανάγκης και υποστήριξη από την εθελοντική ομάδα επικοινωνιών και διάσωσης R.S.F HELLAS.

Σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. στους δε πρώτους νικητές, θα δοθούν κύπελλα.


* ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30πμ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου