Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση της δημοτικής κίνησης Αλίμου «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» με τον σύλλογο «Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος»

Με πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης Αλίμου «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/11/2016 συνάντηση των δημοτικών συμβούλων Ελένης Μπελιά και Αλέκας Γιαννούτσου με την Πρόεδρο, Β. Κοιλάκου, και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «Θουκυδίδης ο Αλιμούσιος», Δ. Χατζηγώγο, Π. Μαστρογιαννοπούλου και Μ. Νικολαϊδη.

Από τη μεριά των δημοτικών συμβούλων έγινε μια σύντομη παρουσίαση των έργων που προβλέπεται να γίνουν στο πρ. Αεροδρόμιο από τη Lamda Development και των επιπτώσεων στην περιβαλλοντική, οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης μας, ενημερώνοντας και για τις θέσεις και τις δράσεις τόσο της Κίνησης όσο και της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού.


Επισημάνθηκε, επίσης, η αναγκαιότητα περισσότερης ενημέρωσης των κατοίκων και ενεργής συμμετοχής τους στη διαβούλευση.

Συζητήθηκαν, επίσης, μεταξύ άλλων, σημαντικά θέματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, οι αναγκαίες αναπλάσεις και βελτιώσεις στην περιοχή του Π. Αλίμου, το συγκοινωνιακό, η ασφαλής κυκλοφορία των πεζών στη Λ. Αλίμου, η επικίνδυνη στροφή στο Ble και η αναγκαία επανατοποθέτηση της μπάρας.

Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση έγινε για τη λειτουργία του Δήμου μας, για τον θεσμό του Συμπαραστάτη του δημότη αλλά και για την πραγματική και ουσιαστική διαβούλευση που πρέπει να γίνεται μέσα στην πόλη του Αλίμου για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, με αφορμή την ψήφισή τους από το δημοτικό συμβούλιο.

Το «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι» θα συνεχίσει τον κύκλο των συναντήσεων και με άλλους Συλλόγους του Αλίμου.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου