Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Με μήνυση κατά της δημοτικής αρχής απαντάει ο Χρ. Κορτζίδης στη συκοφαντική ανακοίνωση για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου

Μήνυση για το συκοφαντικό δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και εμπλέκει την αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή τον εμπρησμό αυτοκινήτου του Δήμου (δείτε εδώ), θα καταθέσει ο επικεφαλής της παράταξης.
 

Όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα sinergasia.gr, ο Χρήστος Κορτζίδης πρόσθεσε ότι ο γκεμπαιλισμός τής δημοτικής αρχής έχει ξεπεράσει κάθε όριο και ότι η μήνυση θα αφορά και σωρεία άλλων συκοφαντικών δημοσιεύσεων σε βάρος της Δημοτικής Συνεργασίας.

«Η διοίκηση έχει χάσει την ψυχραιμία της και μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Χρέος δικό μας αλλά και κάθε λογικού ανθρώπου, κάθε πολιτικής δύναμης ή συλλογικότητας είναι να μπει φρένο σε αυτόν τον κατήφορο», συμπλήρωσε ο πρώην δήμαρχος.

Ολόκληρη η δήλωση του Χρήστου Κορτζίδη:

«Σε τοποθέτησή μου σε προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είχα πει ότι η παράταξή μας δεν μπορεί να έχει και δεν έχει καμία σχέση με καταστροφές της δημόσιας περιουσίας, με τραμπουκισμούς ή απειλές. Δεν είναι απλώς άδικο, είναι επικίνδυνο να προσπαθεί με κάθε ευκαιρία και με κάθε τρόπο η σημερινή διοίκηση να μας εμφανίσει ως τρομοκράτες, εμπρηστές ή βάνδαλους όταν η ιστορία της παράταξής μας είναι γεμάτη από πράξεις ανιδιοτελούς προσφοράς στο δήμο και στους ανθρώπους, εδώ και δεκαετίες. Η διοίκηση έχει χάσει την ψυχραιμία της και μπαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Χρέος δικό μας αλλά και κάθε λογικού ανθρώπου, κάθε πολιτικής δύναμης ή συλλογικότητας είναι να μπει φρένο σε αυτόν τον κατήφορο».


Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου