Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Τη χρηματοδότηση εργασιών σε τρεις βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης υπέγραψε η Ρένα Δούρου

Την εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση με 85.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής για επισκευές και βελτιώσεις στον περιβάλλοντα χώρο τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Το έργο αφορά σε παρεμβάσεις στους υπαίθριους χώρους τριών Βρεφονηπιακών Σταθμών με στόχο την ασφάλεια και την ψυχαγωγία των παιδιών.


Συγκεκριμένα οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στον 1ο Βρεφονηπιακό Σταθμό στο Ελληνικό (Ελ. Βενιζέλου 9 και 31ης Οδού), στον 2ο Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Αργυρούπολη (Χανίων και Αεροπορίας) και στον 4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Αργυρούπολη (Μπουμπουλίνας 6).

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για τη βελτίωση του σχεδιασμού των αύλειων χώρων που περιλαμβάνουν επιστρώσεις δαπέδων, επισκευές κατασκευών, καθώς και νέες κατασκευές προκειμένου να εξυπηρετήσουν νέες χρήσεις που προστέθηκαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των σταθμών (λαχανόκηπος).

Το έργο, προϋπολογισμού 85.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, ενώ θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου