Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Η από του καναπέως δηθενιά και η δια πληκτρολογίου μαλακία δεν είναι καθόλου αθώα... Είναι το πρόσωπο της ακροδεξιάς!!!

Το ποστ του μέντορα και το σχόλιο του καλού μαθητή
Αφού ο εξαίρετος τοπικός σύμβουλος Ελληνικού μάς ενημέρωσε ότι το παρκάκι δίπλα στον τερματικό σταθμό τού μετρό ανήκει στο mega AB (δείτε εδώ), στη συνέχεια -χωρίς λόγο & αφορμή- ανέλαβε να μας ενημερώσει και για τα καψίματα της Αθήνας και του... σύμπαντος.

Λόγος ακροδεξιός που τον είχαμε ξεχάσει, καθώς πλέον ακόμα και τα πιο ακραία στοιχεία εντός της Νέας Δημοκρατίας τον έχουν εγκαταλείψει... Λόγος που πασχίζει να λουφάξει στο πέραν της ΝΔ ακροδεξιό τόξο.

Το στυλ απολιτίκ και η δηθενιά ήταν ανέκαθεν η στάση της θρασύδειλης ελληνικής ακροδεξιάς, που όμως τα παραμερίζει στην αναμπουμπούλα ή όταν επαναπαύεται στις δάφνες της νίκης...


Τότε ξεχνιέται και βγαίνει από την τρύπα της.


Σηκώνεται από τον καναπέ της δηθενιάς, διεκδικεί δημόσια παρουσία και δημόσιο λόγο, δήθεν σοβαρό, δήθεν αληθινό, δήθεν ιατρικό κατά κανόνα ψυχικής φύσεως (τον τελευταίο τον διδάσκει άψογα ο μέντορας).


Επαναλαμβάνει και επαναλαμβάνεται χρησιμοποιώντας, δίκην σοφίας και σοβαρότητας, εις διπλούν τα ίδια λήμματα: "δήλωνε - δήλωνε, καίγονταν - καίγονταν, μουδιάζει - μούδιασμα, δάχτυλα - δάχτυλο"...


Έτσι ήταν ανέκαθεν η ακροδεξιά στην Ελλάδα, έτσι κι "ο χαφιές που μας ακολουθεί" (για να παραπέμψουμε κι εμείς σε άσμα, άλλης ποιότητας βέβαια)...


Κάθε φορά γνωρίζει ποιοι καίνε την Αθήνα γενικότερα ή ποιοι βανδαλίζουν στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης ειδικότερα, ποτέ όμως δεν δείχνει τον δράστη, όμως πάντοτε στοχοποιεί πολιτικούς χώρους (αυτό άραγε παραπέμπει κάπου;).

Η διαφορά σε σχέση με το παρελθόν είναι ότι πλέον υπάρχει το γαμημένο το πληκτρολόγιο και ο εθισμός δεν την αφήνει να κρύβεται στο λαγούμι της.

Κι αν τότε που φορούσε κουκούλα δεν μούδιαζε το δάχτυλο που έδειχνε τους αγωνιστές, τώρα όχι μόνο τα δάχτυλα μουδιάζουν, αλλά πρήζεται ολάκερη η παλάμη της...


Υ.Γ.: Οι δυο φωτογραφίες που ακολουθούν εικονίζουν μαθητή και μέντορα προκειμένου να καταδείξουν και στους πλέον ανυποψίαστους ότι το λεγόμενο απολιτίκ, όχι μόνο είναι πολιτίκ, αλλά και εξόχως κομματίκ.

31.12.2016: Συνάντηση της Τ.Ο. ΝΔ Ελληνικού-Αργυρούπολης για τη "Συμφωνία Αλήθειας"

21.11.2016: Ολομέλεια της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ελληνικού-Αργυρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου