Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Φαληριώτης γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος, Γ. Μπίτσικας στο Δ.Σ. του ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ Αττικής

Το ψηφοδέλτιο του Αγωνιστικού Μετώπου Γιατρών ΠΕΔΥ, της παράταξης που πρόσκειται ιδεολογικά στον ΣΥΡΙΖΑ, επικράτησε τελικά συντριπτικά και κατέλαβε τις 8 από τις 13 έδρες του Δ.Σ. του ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ Αττικής, στις εκλογές που έγιναν στις 27 και 28 Νοεμβρίου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκε και ο Φαληριώτης γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος
με την παράταξη της ΡΑΚ Π. Φαλήρου, κ. Γιάννης Μπίτσικας.

Ο κ. Γ. Μπίτσικας προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) από το 1993 και εργάζεται από το 2007 στο Τοπικό Ιατρείο ΠΕΔΥ Π. Φαλήρου.

Σχετικά με ερώτηση που του υποβάλαμε, ο κ. Γ. Μπίτσικας σχολίασε: «Εμπνευσμένες ηγεσίες, συλλογικότητα , ασυμβίβαστοι αγώνες και άνοιγμα στο εκλογικό σώμα οδηγούν σε τέτοια αποτελέσματα. Συνεχίζουμε! Κύριος στόχος μας η στήριξη των Δημόσιων Δομών Υγείας. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν στο καινούριο Διοικητικό Συμβούλιο».


Τα πρωτοφανή ποσοστά συμμετοχής, που άγγιξαν το 63%, απέδειξαν τόσο την εμπιστοσύνη των γιατρών ΠΕΔΥ στο Αγωνιστικό Μέτωπο, αλλά και την αγωνιστικότητα του κλάδου.

«Άλλο ο συνδικαλισμός και άλλο το κόμμα» είναι ένα σαφές μήνυμα που έδωσε μιλώντας στην εφημερίδα Αυγή ο απερχόμενος πρόεδρος του πρωτοβάθμιου σωματείου και μέλος του Αγωνιστικού Μετώπου κ. Παναγιώτης Ψυχάρης. «Τα σωματεία και οι σύλλογοι πρέπει να πιέζουν οποιαδήποτε κυβέρνηση να κάνει το σωστό κι ας είμαστε στον ίδιο ιδεολογικό χώρο» σημείωσε και πρόσθεσε:

«Παρόλο που ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται από παντού, σε έναν δύσκολο χώρο, όπως είναι αυτός των γιατρών, η παράταξη που πρόσκειται στο κόμμα βγαίνει με αυτοδυναμία 63%». Εξήγησε ότι «είμαστε μπροστάρηδες του αγώνα, ακόμη και όταν ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, δεν σταματήσαμε ποτέ να διεκδικούμε».

the-f-times.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου