Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ Καλλιθέα: «Η αμετροεπής διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας παίζει με τα παιδιά μας»


Η δημοτική αρχή Καλλιθέας έβαλε τα παιδιά των σχολείων της πόλης να γράψουν έκθεση με θέμα «Τι θα έκανα αν ήμουν αντιδήμαρχος Πολιτισμού» και να την παρουσιάσουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, καταγγέλλει η δημοτική κίνηση «ΤΩΡΑ Καλλιθέα».
 
Πιο αναλυτικά, η Πόπη Βουμβάκη, μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας ως εκπρόσωπος της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Ορατή πλέον και δια γυμνού οφθαλμού είναι πλέον η αμετροέπεια που διέπει τη διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας.

Μετά από όλες αυτές τις διαδικτυακές «παράτες», στις οποίες προχωρούν επειδή άλλαξαν μια βρύση σ’ ένα σχολείο ή επειδή καθάρισαν τα παρτέρια των νησίδων στην Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) καθώς και τα μεγαλοπρεπή εγκαίνια για το…ταρτάν παιδικών χαρών, τώρα ανακάλυψαν καινούργιο χόμπι!

Έβαλαν τα παιδιά των δημοτικών σχολείων, των γυμνασίων και των λυκείων της πόλης να γράψουν, στο πλαίσιο του Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου, έκθεση με θέμα «Τι θα έκανα αν ήμουν αντιδήμαρχος Πολιτισμού» και να την παρουσιάσουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου!

Τη σχετική εγκύκλιο δε, προς όλα τα σχολεία, την υπέγραφε ο… αντιδήμαρχος Πολιτισμού, ο οποίος ευλογούσε και τα γένια του σε όλες τις παρουσιάσεις, φωτογραφιζόμενος με τα παιδιά…

Γνωρίζουν τα παιδιά και ειδικά των δημοτικών σχολείων ότι ο Δήμος διαθέτει πέντε αντιδημάρχους, ένας εκ των οποίων είναι ο Πολιτισμού; Όχι βέβαια!

Αλλά, αυτή η διοίκηση ξέρει ν’ αποφεύγει τις… κακοτοπιές! Δεν έβαλε το ερώτημα «τι θα έκανα αν ήμουν δήμαρχος», οι απαντήσεις στο οποίο θα τους ήταν εντελώς δυσάρεστες, ούτε «τι θα έκανα αν ήμουν αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Εξυπηρέτησης του Δημότη», όπως είναι ο πλήρης τίτλος του κ. Κυριακόπουλου.

Επένδυσαν μόνο στο δεύτερο και πιο… ανώδυνο συνθετικό του τίτλου του εν λόγω αντιδημάρχου για να μην επισημάνουν τα παιδιά τις ελλείψεις των σχολείων της πόλης. Το μόνο ευχάριστο σε αυτό που βιώνουμε συνολικά στο Δήμο Καλλιθέας είναι ότι η αντίστροφη μέτρηση για τη σημερινή διοίκησή του, άρχισε! Οι κάλπες του Μαΐου 2019 πλησιάζουν και τότε, αυτή η φαρσοκωμωδία θα λάβει οριστικά, τέλος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου