Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Οι εκδηλώσεις του συλλόγου υποστήριξης ΑμεΑ Ελληνικού-Αργυρούπολης «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ» - Φωτογραφίες



γράφει η Αθηνά Ταγκούλη *

Ο σύλλογος υποστήριξης ΑμεΑ Ελληνικού-Αργυρούπολης «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ» για άλλη μια χρονιά διοργάνωσε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις 12-13-14 Δεκεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» με τη συμπαράσταση των Καταστημάτων της πόλης μας, των ΚΑΠΗ, των μελών και φίλων του συλλόγου, αλλά και των μαθητών του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης.

Αρκετοί δημότες μας επισκέφθηκαν το bazaar και ψώνισαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Επίσης στο χώρο αυτό η συγγραφέας Τάνια Ιωακειμίδου παρουσίασε το βιβλίο της «Η Μαμά μου η καροτσάτη».


Tην πρώτη μέρα ο σύλλογος ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας φιλανθρωπική θεατρική παράσταση για την ενίσχυση με τρόφιμα των συσσιτίων της εκκλησίας και τίμησε τον πατέρα Θεόδωρο για την πολύχρονη κοινωνική του δράση.

Πάνω από 300 θεατές παρακολούθησαν μια ξεκαρδιστική διαδραστική κωμωδία με τίτλο «Ο ΣΑΙΞΠΗΡ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ» και πετύχαμε το στόχο μας διότι συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων για την εκκλησία. Γι αυτό ευχαριστούμε από καρδιάς τη θεατρική ομάδα ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ και τους
ηθοποιούς Γιώργο Μπεκρή, Μάρκο Παπαδόπουλο και Σωτήρη Πούλο για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χρίστος Κορτζίδης, και δημοτικοί σύμβουλοι.

Επίσης ο ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και η Γιαγιά Ρεγγίνα διάβασε Χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Μια εκδήλωση που γέμισε χαρά όλα τα παιδάκια του νοσοκομείου. Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η μουσική μαζί με τα όμορφα παραμύθια δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η εικόνα της γιαγιάς που διαβάζει παραμύθια στα μικρά παιδιά. έχει χαθεί στις μέρες μας.



Στο τέλος της εκδήλωσης ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδάκια. Ευχαριστούμε όλη την εθελοντική ομάδα που συνόδεψε τη Γιαγιά Ρεγγίνα. Στο μαντολίνο η Μπερτσάτου Χρύσα, στη κιθάρα ο Ντίνος Σταύρος, στο τραγούδι οι: Καίτη Κουνάδη, Λέκκας Γιάννης, Σαββίδου Βάσω και Τσιριμώκου Τριανταφυλλιά. Μουσική επιμέλεια Λέκκας Γιάννης, Αη Βασίλης
ο Μανίκας Γιάννης και στα παραμύθια η Ρεγγίνα Κοτζιά η οποία είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της όλης εκδήλωσης.

Το προσωπικό και ο διοικητής του νοσοκομείο μάς υποδέχθηκαν με αγάπη και φροντίδα και μάς ευχαρίστησαν από καρδιάς .

Τέλος την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 η ίδια ομάδα με τη Γιαγιά Ρεγγίνα διάβασε παραμύθια στο Αναρρωτήριο Πεντέλης.


* πρόεδρος του συλλόγου υποστήριξης ΑμεΑ  Ελληνικού-Αργυρούπολης «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου