Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Α1 ΕΠΣΑ, 16η αγωνιστική: Ο Φωστήρας Ηλιούπολης φρέναρε τον Θρίαμβο και ο Χαραυγιακός πλησίασε στην κορυφή

Επαφή με την κορυφή κρατάει ο Χαραυγιακός μετά τη μεγάλη νίκη με 5-1 επί του Μικρασιατικού στην Καισαριανή, την ώρα που η άλλη ομάδα της Ηλιούπολης, ο Φωστήρας φρέναρε στο
Χαϊδάρι τον πρωτοπόρο Θρίαμβο αποσπώντας ισοπαλία 1-1.

Ο ΓΣ Αργυρούπολης πήρε εκτός έδρας τρίποντο νικώντας 1-0 την Αγία Ελεούσα, ενώ ο Κεραυνός Γλυφάδας έχασε με 1-0 στο Ρουφ και η Δάφνη Π. Φαλήρου με 2-0 στο Ηράκλειο.


Μικρασιατικός - Χαραυγιακός 1-5

Βέβαια ενδιάμεσα υπήρξε η διακοπή των Χριστουγέννων και η πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στο Καματερό για το Κύπελλο. Όπως και να έχει ο Χαραυγιακός μετά από τρεις ισοπαλίες και τη βαριά τριάρα από το Θρίαμβο Χαϊδαρίου ξέσπασε απέναντι στον Μικρασιατικό επικρατώντας με 5-1 μέσα στην Καισαριανή!


Αυτή η νίκη γίνεται ακόμη πιο σημαντική, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου γκέλαρε απέναντι στον Φωστήρα Ηλιούπολης και μείωσε τη διαφορά στους πέντε πόντους από την κορυφή και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Άρη Πετρούπολης την Τετάρτη.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη ήταν ο Αναστασόπουλος που πέτυχε χατ-τρικ (51', 63', 89'), ενώ τα άλλα γκολ σημείωσαν ο Ζήσης στο 74' και ο Φωστέρης με πέναλτι στο 88'.

Για τους γηπεδούχους σκόραρε ο Ψαραδέλης με πέναλτι στο 78', φάση στην οποία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπαδημητρίου. Δοκάρι είχε σε κεφαλιά ο Ράμμος στο 20’.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Κουντουρέλλης - Λυμπερόπουλος

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Κωνσταντόπουλος, Παπαχειμώνας (79’ Γκεμίσης), Βουτυράς, Βασιλάκης, Βλάχος Θ. (70’ Σταματέας), Κολοβός Η., Πρασσάς, Χαζίσας, Πετρίτσης, Ψαραδέλης, Βλάχος Π. (46’ Βιτζηλαίος).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ:
Χαρίσης, Ζαρίφης, Παπαδημητρίου, Κωνσταντόπουλος, Βαζούκης, Τουγουντζόγλου (77’ Μακρυγιάννης), Κουντουριώτης (86’ Τάγκαλος), Φωστέρης, Κωνσταντίνου (46’ Ζήσης), Αναστασόπουλος, Ράμμος.


Θρίαμβος Χαϊδαρίου - Φωστήρας Ηλιούπολης 1-1

Αναμφίβολα το ματς με τον Φωστήρα Ηλιούπολης ήταν επικίνδυνο για το Θρίαμβο Χαϊδαρίου καθώς ακολουθούσε μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης εβδομάδας με το Χαραυγιακό και συνήθως αυτά τα παιχνίδια είναι που... κρύβουν παγίδες.

Έτσι και έγινε τελικά, όπου και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου υπέστη το πρώτο του εντός έδρας στραβοπάτημα στη φετινή σεζόν, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Φωστήρα Ηλιούπολης στο Χαϊδάρι.

Οι φιλοξενούμενοι του Παύλου Κυριακουλέα είχαν σωστή αμυντική τακτική και λίγο έλειψε να φύγουν και με τη νίκη, αφού προηγήθηκαν στο 75’ με τον Φάρο, αλλά στο 85' με τον Π. Μπάκα οι γηπεδούχοι έσωσαν τον βαθμό.

Διαιτητές: Κατοίκος, Ακρίβος - Νικολαδός.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Σκυριώτης, Μπάκας Α., Καλλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς (72’ Κακλαμάνος), Τσαγιάννης, Τσιούλος, Παπαναστασίου (59’ Μπάκας Π.), Αποστολόπουλος, Ρούπι.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ντόνι, Τσαπικούνης (46’ Τσικρητέας), Χρήστου, Ασωνίτης Β., Απέργης, Μπαρδάκης, Ζάχος (46’ Μαλάι), Σάχου, Βουλτσίδης, Κυριακόπουλος (65’ Φάρος), Σπυρόπουλος.


Αγία Ελεούσα - ΓΣ Αργυρούπολης 0-1

Από την άσπρη βούλα κρίθηκε η αναμέτρηση της Αγίας Ελεούσας με τον ΓΣ Αργυρούπολης, με τους οράνιε να παίρνουν έστω και δύσκολα τη νίκη με 1-0. Έτσι ανέβασαν το αήττητο σερί τους στους 8 αγώνες (5 νίκες και 3 ισοπαλίες)

Γκολ: 72' πεν. Δρακοντίδης

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Τσολακίδης Λ. - Μπάγιας.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Παναγιώτου, Παπαναστάσης, Γεώργας, Τζωρτζάτος, Καρύδης, Τουβάκης (57’ Γιολδάσης), Κύβελος, Γεροκωνσταντής, Κάτσικας, Ζαχαριουδάκης, Μπαμπίκης (46’ Καρατζάς).

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χρηστίδης, Τσάκαλος, Παπαντωνάκης Ν., Χιόνης, Γιαννίκος, Κωνσταντινίδης (77’ Μήτας), Βασίλης (46’ Διαμαντόπουλος), Βουβουδάκης (46’ Κοτρώτσος), Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.


Ρουφ - ΑΟ Γλυφάδας 1-0

Έστω και στο τέλος το Ρουφ κέρδισε με 1-0 τον μαχητικό ΑΟ Γλυφάδας και παρέμεινε αήττητο για ενδέκατη αγωνιστική μετρώντας τέσσερις νίκες και εφτά ισοπαλίες! Ευκαιρίες για γκολ είχε το Ρουφ στο 4' και 32' με τον Σκεύη, στο 28' και 35' με τον Φωτόπουλο και στο 68' και 75' με τον εντυπωσιακό Γαλάνη.

Γκολ: 87' Φωτόπουλος (κεφαλιά).

Δοκάρια: 20' Α. Κωτσοβός, 28' Ξύλος (με φάουλ και αφού νωρίτερα έδιωξε εντυπωσιακά ο γκολκίπερ Κουνάδης)

Διαιτητές: Αλάμπεης, Λιαμπότης - Πατεράκης.

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης (83' Μεμάς), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Φωτόπουλος, Λαγκαδινός (69' Γαλάνης), Μπεκατώρος, Νταβαρίνος (77' Κοτούλιας), Σκεύης.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Θεοδωράκης, Μωραΐτης (65' Παπαϊωάννου), Γιαννόπουλος, Τσιάμης, Αδαμίδης, Δ. Κοτσοβός, Κόγιας (84' Παπαεμμανουήλ), Ξύλος, Α. Κωτσοβός, Δ. Κωτσοβός, Κατσαδούρης.


Ηράκλειο - Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 2-0

Πιο δύσκολη από όσο ίσως θα περίμεναν αρκετοί, ήταν η επικράτηση του Ηρακλείου απέναντι στη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου λύγισε με 2-0 έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που είχε ανταγωνιστική παρουσία, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Βασίλης Καφετζής, ο οποίος με την ηγετική παρουσία του στον χώρο του κέντρου και τις ενέργειές του, έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη. Άλλωστε, ήταν εκείνος που με υπέροχη ατομική ενέργεια στο 35', έδωσε την ασίστ στον Τσάτσο για να πετύχει το 1-0 και να βάλει σε θέση οδηγού στο σκορ το Ηράκλειο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στο 13' οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα, όταν ο Π. Κοτόφωλος σούταρε στο δοκάρι. Στο 60' ο Καφετζής κέρδισε και την αποβολή του Αγιασλάρη, ο οποίος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 92' ο Μουκίδης έγραψε το τελικό 2-0 με σουτ.

Διαιτητής ήταν ο Καλανζής, με βοηθούς τους Αραβίδη και Γεωργακόπουλο.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα, Ζούνα, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος (73' Ψαρρής), Τσάτσος, Καραχάλιος (87' Δήμας), Μουκίδης, Μέτσο (78' Φίλος), Καφετζής, Καριατλής

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ (Σπύρος Λουκάς): Σκανδαλάκης, Ποζίδης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης, Ποτουρίδης, Π. Κοτόφωλος, Τσουκαλάς, Ρισβάς (65' Ραζακιάς), Παππάς, Καλλιοτζάκης, Αγιασλάρη.

Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία


Πίνακες: stoplekto.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου