Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Πανηγύρια στην Πλατεία για το 2-0 του Πανιωνίου επί του Παναιτωλικού

Στις νίκες επανήλθε σήμερα ο Πανιώνιος μετά την κακή παρένθεση των Ιωαννίνων, αφού σε αγώνα της 17ης ημέρας της Super League, επικράτησε στη Νέα Σμύρνη 2-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος με τη σειρά του προερχόταν από την σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο επί της ΑΕΚ.

Τα τέρματα του Πανιωνίου, που έστω και προσωρινά έπιασε την Ξάνθη στη 2η θέση της κατάταξης με 31 βαθμούς, σημείωσαν ο Ρισβάνης στο 25' και Καθάριος 54'.


Να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Παναιτωλικού κάθισε ο Γιάννης Νταλακούρας με τον Μάκη Χάβο που έχει συμφωνήσει να είναι ο αντκαταστάτης του Γιάννη Μαντζουράκη να παρακολουθεί το παιχνίδι από τις εξέδρες, στις οποίες βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε για να παρακολουθήσει το αγώνα μαζί με τον βοηθό του Κώστα Τσάνα.

Οι καλές καιρικές συνθήκες μετά από αρκετό καιρό επέτρεψαν στις δύο ομάδες να παίξουν αρκετά καλά και να δημιουργήσουν ευκαιρίες στις αντίπαλες εστίες. Στο 4' ο Μάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ για τον Παναιτωλικό, ενώ στο 18' σουτ του Μασούντ βρήκε το κεφάλι του Μύγα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 25' ο Πανιώνιος έφθασε στο γκολ, εκμεταλλευόμενος την ελαφρά υπεροχή του στον αγώνα, με πλασαριστό σουτ του Ρισβάνη από σέντρα του Μπεν. Ο ίδιος παίκτης είχε συνεισφορά και στο 2ο τέρμα της ομάδας του στο 54', όταν σε σουτ του Καθάριου, άφησε έξυπνα την μπάλα να να περάσει κάτω από τα πόδια του και αυτή να καταλήξει στην εστία του Κυριακίδη κάνοντας το 2-0.

Στο 66' και στο 71' ο Πανιώνιος θα μπορούσε να σημειώσει ένα ακόμη τέρμα με τον Σιώπη, σε αντίθεση σε όλο το 2ο ημίχρονο με τους παίκτες των φιλοξενουμένων που ουσιαστικά δεν απείλησαν τον αντίπαλό τους, με εξαίρεση μια καλή προσπάθεια και σουτ του Μαρκόφσκι μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο Γιαννιώτης.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Κίτρινες: Μουνιός, Μύγας

Πανιώνιος: (Βλάνταν Μιλόγεβιτς) Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοάτα, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (78' Ταπόκο), Καθάριος (64' Σαββίδης), Μασούντ (90' Γεσίλ), Μπεν.

Παναιτωλικός: (Γιάννης Νταλακούρας) Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας (62' Κλέσιο), Τσοκάνης, Μάκος, Κουτρομάνος, Πάουλο (72' Φάρλεϊ), Ρότσα, Μουνιός (62' Λόπες), Μαρκόφσκι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου