Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Α2 ΕΠΣΑ, 18η αγωνιστική: Παίζουν με την κορυφή τα Σούρμενα - Έχασε την ευκαιρία η Ηλιούπολη, παρότι "βοήθησε" η Διάνα

Παρέμειναν στο κόλπο της κορυφής τα Σούρμενα μετά τη νίκη με 2-1 επί του Καματερού, σε αντίθεση με την Ηλιούπολη που έχασε που παραχώρησε ισοπαλία στους Τράχωνες (0-0).

Η Διάνα Ηλιούπολης βοήθησε τις ομάδες των νοτίων καθώς υποχρέωσε
τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό σε ισοπαλία  με 1-1, ενώ ο Άγιαξ ηττήθηκε στον Π. Φάληρο από τον Άρη Πετρούπολης με σκορ 3-2.

Σούρμενα - Καματερό 2-1

Τις δικές τους ελπίδες να κόψουν πρώτα το νήμα διατηρούν στα Σούρμενα, που εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή με την κορυφή στον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας. Μάλιστα οι «ροσονέρι» βρίσκονται λίγο πιο κοντά, αφού φρόντισαν να αξιοποιήσουν τις απώλειες του Πανερυθραϊκού και της Δόξας Βύρωνα, πλησιάζοντας λίγο ακόμη τις πρώτες δύο θέσεις

Η ομάδα του Βαγγέλη Μάλλιου πήρε τη νίκη απέναντι στο Καματερό (2-1), σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε «θρίλερ», δείγμα και της πραγματικά αξιέπαινης παρουσίας της ομάδας των δυτικών προαστίων στο φετινό πρωτάθλημα.

Μόλις στο 88' ο Μπουγιούκος ευτύχησε να αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή της ομάδας του, σκοράροντας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θεοδώρου, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα.

Όσο για τη μέχρι τότε εξέλιξη της αναμέτρησης, στο 19' ο Χατζηπαναγιώτης είχε ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ, για να ισοφαρίσει σε 1-1 ο Γ. Καλογερόπουλος με γυριστό σουτ στο 53'.

Διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς, με βοηθούς τους Λ. Τσολακίδη και Μπάγια.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Βαγγέλης Μάλλιος): Λύρος, Μετλίου, Πολυχρονιάδης, Κορκολής, Μπουγιούκος, Μανωλιάδης, Πρέκας, Χατζηπαναγιώτης, Καζαντζής, Δημογιάννης (89' Ακριτίδης), Γιοματάρης (80' Θεοδώρου)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Αλεξόπουλος): Μητρούσης, Πιτέλης, Ξενάκης (34' Κοντόσταυλος), Ι. Καλογερόπουλος, Μπούγιας, Τρακόσης, Άγκολι, Μποζάς (46' Παππάς), Σαλαπάτας (87' Ντάτις), Γ. Καλογερόπουλος, Λέκκας.

Τράχωνες - Ηλιούπολη 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Ηλιούπολης με τον ΑΟΤ Αλίμου με τις δυο ομάδες να μένουν στο… άσφαιρο 0-0.

Το θέαμα ήταν μέτριο αφού ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές που σημειώθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν για περισσότερο από 59′ με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Βάσου με δεύτερη κίτρινη από το 36′.

Από την πλευρά της η Ηλιούπολη δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που μας έχει συνηθίσει φέτος, αφού, παρατάχθηκε με άκρος νεανικό σχήμα, με τους Τράχωνες να απειλούν στο 88′ με το φάουλ του Στεργιάκου να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Αδάμη.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Τσολακίδης - Αργυρός

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αδάμης, Μπούρσαλης, Μυτιληνός (46’ Χαλιώτης), Τερλελής, Ρωμανός (42’ λ. τρ. Κυρίτσης), Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Ορφανός, Παπαδάκης, Κουλουρίδης (66’ Κόκορης)

TΡΑΧΩΝΕΣ: Δράμπαλης, Πιπεράς, Τσολάκος (30’ λ. τρ. Προμπονάς), Στεργιάκος, Κολλινιάτης, Χακράμα, Χρήστου, Δημογιάννης, Φατσέας (70’ Νικολάου - 89’ Κακούτης), Βάσος, Βούζας

Διάνα Ηλιούπολης - Πανερυθραϊκός 1-1

Μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του απο τους υπόλοιπους διώκτες της έχασε ο Πανερυθραϊκός μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Διάνα Ηλιούπολης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 44′ με σουτ του Μπρίλη, έχοντας δοκάρι στο 20′ με τον Αντωνιάδη και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να αποκτήσουν προβάδισμα για τη νίκη με τους γηπεδούχους παρ' όλα αυτά να δείχνουν υπομονή και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 95′ με σουτ του Χ. Μπαλαφούτη από τα όρια της μεγάλης περιοχής, μετά από αναμπουμπούλα.

Διαιτήτευσαν οι Κοσικίδης, Λιαμπότης, Σταύρογλου.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ.: Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Λούκας, Τζιβελέκης (75’ Ρούσεφ), Νίκολι, Σούλας, Μπαλαφούτης Χ., Φαρμάκης (61’ λ. τρ. Αναστασίου), Καλλέργης, Παριανός, Σάρα (60’ Παπαδημητρίου).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα (90’ Μπενετάτος), Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (86’ Γλυνός), Μπρίλης (80’ Τριανταφύλλου), Αντωνιάδης, Τσεβάς.

Άγιαξ Ταύρου - Άρης Πετρούπολης 2-3

Έκλεισε την «παρένθεση» με τις δύο ήττες ο Άρης Πετρούπολης και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κυριαζή, η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Άγιαξ Ταύρου και επικράτησε με 3-2, σε ένα ματς που φιλοξενήθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (29/1) στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου.

Έτσι, αύξησε τη συγκομιδή της, επαναφέροντας παράλληλα την απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι του Φώτη Ζησάκη δεν μπόρεσαν να δώσουν την αξία που θα ήθελαν στο μεγάλο διπλό της περασμένης εβδομάδας στο Καματερό.

Μετά από 23 λεπτά αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κυριαζή μετά από ασίστ του Π. Γεωργίου (0-1), για να έρθουν τα... πάνω κάτω μέσα σε ένα πεντάλεπτο μετά το πρώτο ημίωρο. Αρχικά, στο 33' ο Τσεφάι υπέπεσε σε τραγικό λάθος, χάνοντας την κατοχή της μπάλας και δίνοντας την ευκαιρία στον Σερδενέ να την σπρώξει στα δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 37' ο Π. Γεωργίου υπέπεσε σε πέναλτι κάνοντας χέρι, με τον Ερμάλ να το μετατρέπει σε γκολ και να δίνει το προβάδισμα στον Άγιαξ (2-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθροκίτρινοι μπήκαν αποφασιστικά με στόχο να αλλάξουν πλήρως το σκηνικό και το πέτυχαν στον απόλυτο βαθμό. Στο 70' ο -κορυφαίος του αγώνα- Κυριαζής ισοφάρισε με κοντινό πλασέ (2-2), ενώ στο 83' ο Παούρης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έγραψε το τελικό 2-3, υποδεχόμενος την μπάλα από το δοκάρι μετά από το σουτ του Δ. Γεωργίου.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου, με βοηθούς τους Απτόσογλου και Κουτσογιάννο.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Φώτης Ζησάκης): Κόρδας, Στασινόπουλος, Ανδρέου (58' Μιχαηλίδης), Γεωργακόπουλος, Καντέλι, Σερδενές, Ερμάλ, Κούρτι, Θεοφάνους, Βαζλαματζής (68' Οικονόμου), Παληγεώργος (78' Βανάκης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσεφάι, Λάπας, Παναγιωτίδης (68' Γεωργακόπουλος), Βασιλάκος, Νίκολι, Π. Γεωργίου, Λάλα, Κυριαζής, Ζούκας (46' Παούρης), Δ. Γεωργίου (88' Μπουφίδης), Τσάτσα

Τα αποτελέσματα


Η βαθμολογία


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου